Έχασαν και αποκλείστηκαν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο - Ο Χαλιμπάρτον οδήγησε τους Πέισερς στον τελικό του Κυπέλλου (vids)

Έχασαν και αποκλείστηκαν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο - Ο Χαλιμπάρτον οδήγησε τους Πέισερς στον τελικό του Κυπέλλου (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:18 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 08.12.2023

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον έκανε και πάλι το... θαύμα του και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είχαν απάντηση. Με 27 πόντους και 15 ασίστ οδήγησε τους Ιντιάνα Πέισερς στη νίκη (128-119) και στην πρόκριση στον τελικό του NBA In-season tournament, εκεί όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (10/12) θα διεκδικήσουν το Κύπελλο κόντρα στους Λ.Α. Λέικερς.

Η περιπέτεια στο Λας Βέγκας ολοκληρώθηκε για τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο χωρίς δόξα, με πάθος, αλλά και με μία ήττα στον ημιτελικό τους Final Four του in-season tournament από τους Ιντιάνα Πέισερς του ασταμάτητου Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 

Παρά την σπουδαία εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος για μία ακόμα φορά έκανε double double με 30+ πόντους (37 με 10 ριμπάουντ), οι Ινδιάνοι νίκησαν με 128-119

Ο Χαλιμπάρτον, που στα προημιτελικά διέλυσε τους Μπόστον Σέλτικς και τους απέκλεισε, τώρα έκανε το ίδιο και κόντρα στους Μπακς και πλέον ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του πρώτου ΝΒΑ Κυπέλλου στην ιστορία, εκεί όπου η ομάδα του θα συναντήσει τους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς τα ξημερώματα της Κυριακής (10/12). 

Προς το παρόν ολοκλήρωσε την πρώτη πράξη του... έργου του με 27 πόντους, 15 ασίστ και 7 ριμπάουντ και μαζί με τον Μάιλς Τέρνερ (26 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ήταν η πρωταγωνιστές της επιτυχίας. 

Για το Μιλγουόκι, πέραν της προσπάθειας Αντετοκούνμπο, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είχε 24 πόντους και από 7 σε ριμπάουντ και ασίστ, ενώ ο Κρις Μίντλετον έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, είχε 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, αλλά όλα αυτά τα στοιχεία δεν ήταν ικανά για να προσφέρουν κάτι περισσότερο από μία απογοητευτική ήττα. 

Ο πεντάλογος του Αντετοκούνμπο για μια ευτυχισμένη ζωή - Οι συμβουλές που έδωσε τη μέρα των γενεθλίων του
NBA

12:09 - 07.12.2023

Ο πεντάλογος του Αντετοκούνμπο για μια ευτυχισμένη ζωή - Οι συμβουλές που έδωσε τη μέρα των γενεθλίων του

Στις 6 του Δεκέμβρη έγινε 29 ετών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει την πορεία του με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού και με την ωριμότητα ενός ανθρώπου που πλησιάζει τα πρώτα... «άντα». Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί τους πέντε «κανόνες» του για μία χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή.

«Ήρθε η ώρα μας», είπε Χαλιμπάρτον μετά το τέλος του ματς και μάλλον εννοούσε πως ήρθε η ώρα για έναν τίτλο. Οι Πεισερς έχουν κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στην ιστορία του, όλα στο ABA και η συγκεκριμένη λίγκας -στην οποία συμμετείχαν μεγάλοι σταρ του παρελθόντος- ενσωματωθεί με το ΝΒΑ και γίνουν ένα. Όπως και να έχει, την τελευταία φορά που η Ιντιάνα πανηγύρισε έναν τίτλο ήταν το 1973. Κι έχει περάσει μισός αιώνας από τότε...