Οι Πέισερς έχουν βρει το... κουμπί των Μπακς - Νίκησαν στο Μιλγουόκι παρά τον «τριπλό» Αντετοκούνμπο (vids)
i

© photo by Patrick McDermott / Getty Images / Ideal Images

Οι Πέισερς έχουν βρει το... κουμπί των Μπακς - Νίκησαν στο Μιλγουόκι παρά τον «τριπλό» Αντετοκούνμπο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:05 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:12 - 02.01.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα εντυπωσιακό triple double στο πρώτο ματς των Μπακς για το 2024, αλλά έχασαν στο Μιλγουόκι από τον «κακό δαίμονα». Οι Πέισερς βρήκαν τον τρόπο για να νικήσουν (122-113) για τρίτη φορά φέτος τα Ελάφια.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Μπακς βίωσαν αρνητικά συναισθήματα τη μέρα που αντιμετώπιζαν τους Ιντιανα Πέισερς. Ήταν όμως, το πρώτο ματς του 2024 και αυτό... σημαδεύτηκε με μία εντός έδρας ήττα, από την ομάδα που τους έχει νικήσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο άλλες δύο φορές και η μία ήταν στον ημιτελικό του Final Four στο Λας Βέγκας. Τότε που οι Ινδιάνοι απέκλεισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την διεκδίκηση του πρώτου NBA In-Season Tournament -που τελικά κατακτήθηκε από τους Λέικερς του ΛεΜπρόν. 

Αυτή τη φορά, τα Ελάφια υποδέχθηκαν τους Πέισερς, ο Greak Freak έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο για να... ξεφύγουν από το Fiserv Forum πανηγυρίζοντας και το έκαναν με σκορ 122-113 και με δύο μεγάλους πρωταγωνιστές: Τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος είχε 26 πόντους, 11 ασίστ, 9 ριμπαουντ και τον Μπένεντικτ Μαθουρίν με τους 25 πόντους και τα 13 ριμπάουντ.

Οι δύο τους έβαλαν όλα τα... εμπόδια, αλλά χρειάστηκαν επιπλέον ενίσχυση για να αντιμετωπίσουν τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος εν τέλει στη στατιστική του παρουσίασε το τρίτο triple double της σεζόν με 30 πόντους, 18 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Προσπάθησε ακόμα και μόνο του να νικήσει, αλλά η Ιντιάνα έβγαζε τον έναν άσο μετά τον άλλον. 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αϊζέια Τζάκσον έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδι (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ), όπως και ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ (16 πόντοι. 9 ασίστ), την ίδια ώρα που για τους γηπεδούχους οι Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ σημείωσαν από 21 πόντους και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ περιορίστηκε στους 13 με 1/9 τρίποντα και συνολικά 3/16 σουτ. 

Highlights για όλα τα γούστα: Τα Top 10 του ΝΒΑ που προέκυψαν από τον γέρο χρόνου που 'φυγε (vids)
NBA

09:03 - 01.01.2024

Highlights για όλα τα γούστα: Τα Top 10 του ΝΒΑ που προέκυψαν από τον γέρο χρόνου που 'φυγε (vids)

Ένας χρόνος, 365 μέρες με καρφώματα 360 μοιρών, πάσες με κλειστά τα μάτια και μπλοκ που έσβησαν τα φώτα. To Sportal συγκεντρώνει και σας παρουσιάζει όλα τα σπουδαία στιγμιότυπα του ΝΒΑ που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι την τελευταία μέρα του έτους που αποχώρησε...

Για τους Μιλγουόκι Μπακς ήταν η ένατη ήττα στη σεζόν (24-9) και πλέον απομακρύνθηκαν από τους πρωτοπόρους της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς (26-6), ενώ για τους Ιντιάνα Πέισερς (18-14) ο αγώνας για παραμονή στην εξάδα και για απευθείας πρόκριση στα Play Offs συνεχίζεται με αμείωτη ένταση...

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!