O No 1 φαν του ΛεΜπρόν ντύθηκε… Βασιλιάς - Φόρεσε ταυτόχρονα 15 εμφανίσεις του αγαπημένου του (vid)

O No 1 φαν του ΛεΜπρόν ντύθηκε… Βασιλιάς - Φόρεσε ταυτόχρονα 15 εμφανίσεις του αγαπημένου του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:54 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 01.01.2024

Στα ρεβεγιόν όλοι φορούν τα καλά τους, αλλά ο πιστός οπαδός του ΛεΜπρόν πήγε στο γήπεδο με σκοπό να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη και φόρεσε όλες τις εμφανίσεις του σούπερ σταρ που βρήκε στην ντουλάπα του.

Στα ρεβεγιόν όλοι φορούν τα καλά τους, αλλά ο πιστός οπαδός του ΛεΜπρόν Τζέιμς πήγε στο γήπεδο με σκοπό να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη και φόρεσε όλες τις εμφανίσεις του σούπερ σταρ που βρήκε στην ντουλάπα του. 

Ο χειμωνιάτικος καιρός στη Νέα Ορλεάνη δεν δικαιολογούσε την απόφασή του να φορέσει 15 φανέλες για να βγει έξω από το σπίτι. Αυτή του όμως η πρωτοβουλία, δεν πάρθηκε εξαιτίας του καιρού (δεν έκανε δα και τόσο κρύα), αλλά εξαιτίας της αγάπης και του πάθους του προς τον ΛεΜπρόν. 

Ένας από τους πιο φανατικούς του υποστηρικτές -όπως με τις πράξεις του αποδείχθηκε- βούτηξε όποια εμφάνιση του 39χρονου σούπερ σταρ είχε στην κατοχή του και έβαλε τη μία πάνω στην άλλη. 

Πήγε στο γήπεδο των Πέλικανς και τελικά είδε τον ΛεΜπρόν και τους Λέικερς να χάνουν από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, αλλά εκείνος δεν απογοητεύτηκε. Εστίασε στον στόχο του, που ήταν να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη και να υπογράψει πάνω σε μία από τις πολυάριθμες φανέλες που φορούσε. 

Highlights για όλα τα γούστα: Τα Top 10 του ΝΒΑ που προέκυψαν από τον γέρο χρόνου που 'φυγε (vids)
NBA

09:03 - 01.01.2024

Highlights για όλα τα γούστα: Τα Top 10 του ΝΒΑ που προέκυψαν από τον γέρο χρόνου που 'φυγε (vids)

Ένας χρόνος, 365 μέρες με καρφώματα 360 μοιρών, πάσες με κλειστά τα μάτια και μπλοκ που έσβησαν τα φώτα. To Sportal συγκεντρώνει και σας παρουσιάζει όλα τα σπουδαία στιγμιότυπα του ΝΒΑ που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι την τελευταία μέρα του έτους που αποχώρησε...

Μάλιστα, μπροστά στον φακό τις καταμέτρησε κιόλας. Είχε δύο από τα χρόνια του ΛεΜπρόν στο γυμνάσιο, μία της Team USA και τις υπόλοιπες από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους Μαϊάμι Χιτ και φυσικά αρκετές των Λος Άντζελες Λέικερς.