Το 'πε και φυσικά το έκανε: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το παπούτσι με την αφιέρωση στον αδελφό του!
i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Το 'πε και φυσικά το έκανε: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το παπούτσι με την αφιέρωση στον αδελφό του!

Γιώργος Γαβριλάκης 09:55 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 19.02.2024

O Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε, όπως είχε προαναγγείλει, στο All-Star Game του 2024 με ένα νέο ζευγάρι παπούτσια που πάνω είχαν αφιέρωση στον αδελφό του Θανάση και μία συγκινητική ατάκα για την μεταξύ τους... σύνδεση!

Πριν καν ταξιδέψει στην Ιντιάνα για να λάβει μέρος στο όγδοο All-Star Game της καριέρας του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αποκαλύψει τι παπούτσια θα φορέσει. Όχι τι μάρκα, καθώς η συνεργασία του είναι εδώ και χρόνια γνωστή, αλλά ποιο μοντέλο και κυρίως τι θα έγραφε πάνω του. 

Και επειδή όπως ο ίδιος έχει εξηγήσει, χρωστάει τα πάντα στον μεγάλο του αδελφό, η αναφορά στα υποδήματά του είχε ως επίκεντρο τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Η σχέση τους άλλωστε, δεν καθορίζεται μόνο από την εξ αίματος αδελφικής τους σύνδεση, αλλά και από μία σειρά εμπειριών που τους έχει... δέσει με δεσμό που λύνεται πιο δύσκολα και από τον γόρδιο. 

Oι περιπέτειες του Γιάννη στην Ιντιάνα: Όλες οι στιγμές από το όγδοο All-Star Game της καριέρας του (vids)
NBA

07:13 - 19.02.2024

Oι περιπέτειες του Γιάννη στην Ιντιάνα: Όλες οι στιγμές από το όγδοο All-Star Game της καριέρας του (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, έλαβε μέρος για όγδοη φορά στην καριέρα του στην μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ. Εκεί που εμφανίζονται οι καλύτεροι των καλύτερων. Και έζησε την εμπειρία με την οικογένειά του, προσέφερε εντυπωσιακές στιγμές στον αγώνα και πανηγύρισε μαζί με τον MVP και συμπαίκτη του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

«Τhanasis thanks for sharing», έγραψε με μαύρο μαρκαδόρο πάνω στο λευκό του ενός παπουτσιού και στο κόκκινο του άλλου και σε μετάφραση αυτό σημαίνει «Θανάση, σε ευχαριστώ που τα μοιράστηκες». Τα πάντα στη ζωή, αλλά κυρίως εκείνα τα φθαρμένα παπούτσια που φορούσε πότε ο ένας και πότε ο άλλος, γιατί δεν είχαν δεύτερο ζευγάρι, τον καιρό που μεγάλωναν στην Ελλάδα και σαν παιδιά κι αυτά έπαιζαν το αγαπημένο τους παιχνίδι.