Λαρεντζάκης: «Ο Ολυμπιακός έχει βγει πιο δυνατός από τους τραυματισμούς» (vid)

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

©Intime

Λαρεντζάκης: «Ο Ολυμπιακός έχει βγει πιο δυνατός από τους τραυματισμούς» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την πορεία του φετινού Ολυμπιακού και στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξε η ομάδα του Πειραιά μετά τους τραυματισμούς.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Πάτρα, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα με 93-63 και πλέον γκαζώνει για την συνέχεια σε Euroleague και Stoiximan Basket League, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να στέλνει μήνυμα ενόψει των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την δύσκολη συνέχεια του Ολυμπιακός, αλλά και για τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει τους Ερυθρόλευκους φέτος, αλλά συνάμα τους έχουν κάνει και δυνατότερους.

19:32 - 24.03.2024

Τα highlights από την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πάτρας

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 93-63.

«Φέτος έχουμε αρκετά πολλούς τραυματισμούς, αλήθεια είναι αυτό, αλλά πάντα βρίσκαμε τον τρόπο. Σίγουρα αν γυρνούσαμε το χρόνο πίσω δε θα ήθελα να έχουμε κάνει την ήττα στην έδρα μας από τον Παναθηναϊκό (σ.σ. 54-66 στη Basket League). Πάντα βγαίνει λίγο περισσότερο το να καλύψεις και τον συμπαίκτη που λείπει. Θεωρώ ότι αυτό το έχουμε σε μεγάλο βαθμό κι η ομάδα βγαίνει πιο δυνατή μέσα από όλα αυτά», είπε αρχικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην τηλεόραση της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Τώρα είναι το πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και θα παλέψουμε για να συνεχίσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται να τερματίσουμε στην Ευρωλίγκα και μετά να έρθουν τα playoffs και στο ελληνικό Πρωτάθλημα το ίδιο».

Σπουδαία κίνηση από Λαρεντζάκη: Έκανε φάουλ στον 16χρονο Βαλκανά για να σκοράρει τους πρώτους πόντους της καριέρας του (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:28 - 24.03.2024

Σπουδαία κίνηση από Λαρεντζάκη: Έκανε φάουλ στον 16χρονο Βαλκανά για να σκοράρει τους πρώτους πόντους της καριέρας του (vid)

Ο Λεωνίδας Βαλκανάς θα θυμάται για χρόνια το φάουλ του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, χάρη στο οποίο σκόραρε τους πρώτους πόντους της καριέρας του!