Ο ΛεΝτέι παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό

Ζακ ΛεΝτέι

Ο ΛεΝτέι παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ζακ ΛεΝτέι απουσιάζει στις ΗΠΑ αυτό το διάστημα, λόγω του θανάτου του πατέρα του, όμως αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Ολυμπιακό (28/3, 21:30).

Η Παρτίζαν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους Σέρβους να υπολογίζουν στον Ζακ ΛεΝτέι ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης!

Ο Ζακ ΛεΝτέι τις τελευταίες ημέρες είναι στις ΗΠΑ, καθώς έχασε τον πατέρα του, με τον Αμερικανό όμως να αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Όπως ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Ζακ ΛεΝτέι αναμένεται πίσω στη Σερβία το επόμενο διάστημα, με τον Σέρβο κόουτς να υπολογίζει κανονικά στον παίκτη του για την μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, παιχνίδι που αποτελεί τελικό και για την Παρτίζαν, αλλά και για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ζακ ΛεΝτέι © Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

«Είχαμε πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα, ήταν ξεκάθαρο ότι ήμασταν κουρασμένοι και αργοί μετά την διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Κοπρίβιτσα έπαιξε σε υψηλό επίπεδο σήμερα. Πιστεύω ότι σύντομα θα καταλάβει ότι μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο και στην Ευρωλίγκα. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, ο ΛεΝτέι θα είναι στην ομάδα για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τίποτα για το Ντουμπάι και δεν με ενδιαφέρει. Έχει αποφασιστεί στις συνεδριάσεις της λίγκας, επικεντρώνομαι μόνο σε αυτά που μας περιμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν», ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ζακ ΛεΝτέι μετράει φέτος 10,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 13,3 PIR σε 27 ματς και 30:16′, νούμερα τα οποία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Παρτίζαν θα χρειαστούν στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.