Μήνυμα... ανασύνταξης από Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα: «Πάμε για το πρωτάθλημα»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

© Intime

Μήνυμα... ανασύνταξης από Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα: «Πάμε για το πρωτάθλημα»

Χρήστος Τσάλτας 11:40 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 25.05.2023

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έμεινε ικανόποιημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στην Μούρθια, στο πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα μετά το Final 4 της Euroleague και ξεκαθάρισε πως στόχος των Καταλανών είναι το πρωτάθλημα.

Το Final 4 της Euroleague ανήκει στο παρελθόν για την Μπαρτσελόνα, που απέτυχε παταγωδώς στην προσπάθεια να διεκδικήσει τον τίτλο. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αφήνει πίσω όσα συνέβησαν στην Zalgirio Arena και επικεντρώνει την προσοχή στα πλέι οφ της Liga Endesa, με την κατάκτηση του τίτλου να είναι αυτοσκοπός.

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της ACB στην κορυφή της βαθμολογίας και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Μετά το παιχνίδι με την Μούρθια ο Λιθουανός προπονητής στάθηκε στη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του, αλλά και την εικόνα αντίδρασης που έδειξαν μετά το Final 4, ενώ έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπαρτσελόνα: Προβληματισμός για τον Γιασικεβίτσιους μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης
EUROLEAGUE

19:48 - 20.05.2023

Μπαρτσελόνα: Προβληματισμός για τον Γιασικεβίτσιους μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να προκριθεί στον τελικό του Final 4 της Euroleague, αφού όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη στον ισπανικό «εμφύλιο» και την άφησε με τη χαρά.

Ο Σάρας μιλώντας για την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στη Μούρθια, αλλά και τα πλέι οφ της ACB που είναι προ των πυλών σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο Palau Blaugrana και υποστήριξε την ομάδα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Τώρα είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Είμαστε σε μια ιδιαίτερη στιγμή, αλλά η ομάδα θέλει να κερδίσει και πρέπει να προετοιμαστούμε για τη σειρά των ημιτελικών με την Βαλένθια, που δεν θα είναι εύκολη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ομάδα επιπέδου Euroleague».

Στον πρώτο γύρο των πλει οφ οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν την Βαλένθια, του Άλεξ Μουμπρού, σε ένα ζευγάρι με έντονο άρωμα Euroleague, καθώς οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετρώντας από 1 νίκη η καθεμίά στην regular season.

Tags: