Το γέλιο των Τζέιμς-Γιασικεβίτσιους στην ερώτηση για τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)

Το γέλιο των Τζέιμς-Γιασικεβίτσιους στην ερώτηση για τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)

Sportal newsroom 12:58 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 18.05.2023

Ο Μάικ Τζέιμς ρωτήθηκε για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Final 4 του Κάουνας και χάρισε μια από τις πιο αστείες στιγμές της ημέρας, μαζί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει το δικό του χρώμα στο Final 4 της Euroleague, στο Κάουνας. Περίπου 5.000 φίλοι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πάρουν θέση στις εξέδρες της Zalgirio Arena, θέλοντας να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους ενόψει του ημιτελικού με αντίπαλο την Μονακό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο ηγέτης της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, ρωτήθηκε για την παρουσία των φίλων της ομάδας του Πειραιά στο Final 4. Άλλωστε ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι σαφώς περισσότερος από τους εκδρομείς φίλους της Μονακό, σε μια συνθήκη που θα κάνει τους Πειραιώτες να νιώθουν όλο και πιο οικεία.

Ο Τζέιμς απαντώντας στη σχετική ερώτηση επεσήμανε. «Είναι διασκεδαστικό. Είναι ωραίο να υπάρχει κόσμος», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, λίγο πριν ξεσπάσει σε γέλια με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σε μια από τις πιο αστείες στιγμές της ημέρας.

Αμφότεροι άλλωστε έχουν αγωνιστεί για χρόνια στον Παναθηναϊκό και γνωρίζουν πολύ καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Πράγμα που σημαίνει πως για τον Μάικ Τζέιμς θα είναι κάτι οικείο να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, έχοντας να «αντιμετωπίσει» και τον κόσμο της ομάδας στις εξέδρες.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: