Ο συναισθηματικός κόσμος των 4 μονομάχων του Final 4 έχει εξήγηση (vids)

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / Intime

Ο συναισθηματικός κόσμος των 4 μονομάχων του Final 4 έχει εξήγηση (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:52 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 01:47 - 18.05.2023

Ολυμπιακός, Μονακό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι στο Κάουνας και το Sportal σας... μεταφράζει τα όσα είδε κατά τις αφίξεις των ομάδων στη Λιθουανία.

Το Sportal είναι στο Κάουνας και από την πρώτη κιόλας μέρα έχει μπόλικα να σας μεταφέρει από την λιθουανική πόλη, εδώ που για τα επόμενα 24ωρα θα χτυπάει η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Το ταξίδι ξεκίνησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος, εκεί όπου σας μεταφέραμε Live τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Σάσα Βεζένκοφ, όπως και τις πρώτες εικόνες από τους Ερυθρόλευκους κατά την άφιξη και την επιβίβαση στο τσάρτερ. Άπαντες εμφανίστηκαν προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για τα όσα περιμένουν να ζήσουν, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκάθαρο στόχο. Να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. 

Αυτό φάνηκε και κατά την άφιξη στο Κάουνας την οποία επίσης είχαμε σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το κανάλι μας στο Youtube. Χωρίς αστεία, χωρίς πολλά – πολλά. Βέβαια ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, καθώς το βροχερό Κάουνας μας υποδέχθηκε με ψύχρα, η οποία μας ανάγκασε να κλείσουμε και σύντομα τη ζωντανή μας σύνδεση (μην αγχώνεστε, θα υπάρχουν πολλές ακόμα).

Η παραμονή του Sportal στο αεροδρόμιο όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν και η πρώτη ομάδα που αφίχθη στο Κάουνας, είχαμε εκείνες των (κατά σειρά) Μονακό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Οι Μονεγάσκοι ήταν εμφανές πως ήταν κάπως πιο χαλαροί σε σχέση με τους υπόλοιπους, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να δείχνει πως απολαμβάνει την παρουσία της στο πρώτο Final 4 της ιστορίας της. Μάλιστα είναι το πρώτο για όλους τους παίκτες και τους προπονητές, εκτός του Μάικ Τζέιμς.

Παρόλα αυτά, με την βοήθεια του υπεύθυνου Τύπου της Μονακό, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος είχε πραγματάκια να πει. 

Ομπράντοβιτς στο Sportal: «Αν είναι κάρμα, τότε είναι η σειρά μας» (vids)
EUROLEAGUE

21:51 - 17.05.2023

Ομπράντοβιτς στο Sportal: «Αν είναι κάρμα, τότε είναι η σειρά μας» (vids)

Ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς, μιλώντας στο Sportal, έδειξε τον στόχο της ομάδας του κατά την άφιξη στο Κάουνας, αναγνώρισε ωστόσο την εμπειρία του Ολυμπιακού, όμως με χαμόγελο είπε πως αν είναι καρμική η συνάντηση των δυο ομάδων τότε είναι η σειρά των μονεγάσκων

Μετά την αναχώρηση και της Μονακό ακολούθησαν εκείνες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Εκεί τα δεδομένα ήταν πιο σφιχτά, με μόνο τους Λιθουανούς της Μπαρτσελόνα να μιλάνε και μόνο στους συμπατριώτες τους. Παρόλα αυτά, όπως (ξανά) είδατε μέσα από το Sportal, οι Λιθουανοί είχαν πολλή αγάπη να δώσουν σε όλους τους παίκτες, οι οποίοι έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες, ενώ έκλεψαν τις εντυπώσεις με την άψογη, κουστουμάτη εμφάνισή τους. 

22:12 - 17.05.2023

Η άφιξη της Ρεάλ στο Κάουνας

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε με τη σειρά της στο Κάουνας ενόψει της μάχης με την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final Four, αλλά και για την κατάκτηση μίας ακόμα Ευρωλίγκας.

Και κάπως έτσι η πρώτη μέρα στο Κάουνας αποτελεί παρελθόν. Είδαμε, μεταφέραμε και έχουμε ακόμα πολλά που σας ετοιμάζουμε. Τώρα ξεκουραζόμαστε και εμείς και εσείς, γιατί η δράση έρχεται και θα είναι μπόλικη!