Ομπράντοβιτς στο Sportal: «Αν είναι κάρμα, τότε είναι η σειρά μας» (vids)

Ομπράντοβιτς στο Sportal: «Αν είναι κάρμα, τότε είναι η σειρά μας» (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:51 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 01:48 - 18.05.2023

Ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς, μιλώντας στο Sportal, έδειξε τον στόχο της ομάδας του κατά την άφιξη στο Κάουνας, αναγνώρισε ωστόσο την εμπειρία του Ολυμπιακού, όμως με χαμόγελο είπε πως αν είναι καρμική η συνάντηση των δυο ομάδων τότε είναι η σειρά των μονεγάσκων

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους είναι στη Μονακό και αυτό διεμήνυσε ο προπονητής της ομάδας Σάσα Ομπράντοβιτς κατά την άφιξη της αποστολής στο Κάουνας.

Έφτασε στο βροχερό Κάουνας ο Ολυμπιακός (vids)
EUROLEAGUE

19:55 - 17.05.2023

Έφτασε στο βροχερό Κάουνας ο Ολυμπιακός (vids)

Σε λιθουανικό έδαφος βρίσκεται πλέον η αποστολή του Ολυμπιακού και η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four έχει αρχίσει. Το Sportal είναι «παρών» και σας μεταφέρει Live εικόνα από την άφιξη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Θα ήμουν ανέντιμος αν έλεγα πως δεν έχουμε προσδοκίες σ’ αυτό το Final-4. Ασφαλώς και θα επιτεθούμε για να πάρουμε τον τίτλο. Γιατί όχι; Βέβαια ξέρουμε ότι είναι ένα διαφορετικό τουρνουά σε σχέση με την κανονική περίοδο, όπου για παράδειγμα κερδίσαμε δυο φορές τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρουμε ότι τώρα δεν θα είναι ίδιο ματς. Θα είμαστε διαφορετικοί, θα είναι διαφορετικοί, θα δούμε...» δήλωσε ο τεχνικός των Μονεγάσκων, δείχνοντας μια αποφασιστικότητα που στόχο είχε να... κρύψει την απειρία της ομάδας από τα μεγάλα ραντεβού.

«Είναι ένα ματς, είναι 50-50, συνήθως ο πιο έμπειρος είναι το φαβορί και σ’ αυτή την περίπτωση ο έμπειρος είναι ο Ολυμπιακός. Όμως, έχουμε τις πιθανότητες μας και θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε συζητήσει για το πως θα είμαστε στο ματς. Το γήπεδο είναι η μόνη απάντηση για όλα» εξήγησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι κάρμα που παίζει πάλι με τον Ολυμπιακό, όπως και πέρσι στα playoffs της EuroLeague, αφού γέλασε απάντησε: «Αν είναι κάρμα, τότε είναι η σειρά μας»!

Τέλος, στην ερώτηση για το πως πιστεύει ότι είναι τα ποσοστά πρόκρισης για τις δυο ομάδες, τόνισε: «51-59 για τον Ολυμπιακό».