Βεζένκοφ: «Είμαστε έτοιμοι για μεγάλη μάχη»
i

© Intime

Βεζένκοφ: «Είμαστε έτοιμοι για μεγάλη μάχη»

Sportal newsroom 16:03 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 17.05.2023

Ο βαθμός ετοιμότητας βρίσκεται στο max της τιμή του σύμφωνα με τον Σάσα Βεζένκοφ που στις δηλώσεις του λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την πτήση με προορισμό το Κάουνας εξήγησε πως «όλοι είμαστε προετοιμασμένοι και πάμε να παλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Ο πρώτος ημιτελικός, αυτός που αφορά τον Ολυμπιακό και τη Μονακό, είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (19/5) στις 18:00 ώρα Ελλάδας και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τον προγραμματισμό και την προετοιμασία τους για το παιχνίδι και γενικά για το Final Four

Οι δυσκολίες θα εμφανιστούν και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, αλλά «είμαστε απόλυτα έτοιμοι όλοι! Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για μία μεγάλη μάχη», είπε ο Σάσα Βεζένκοφ λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με τους συμπαίκτες και τους προπονητές για να αναχωρήσουν όλοι μαζί με προορισμό το Κάουνας. 

Μπαρτζώκας: «Να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας»
EUROLEAGUE

15:12 - 17.05.2023

Μπαρτζώκας: «Να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας»

Λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό το Κάουνας της Λιθουανίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την κατάκτηση της Euroleague, η κάμερα του Sportal συνάντησε τους «ερυθρόλευκους» στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το... σύνθημα.

«Σε αυτό το επίπεδο, σε αυτά τα τουρνουά, ο καθένας το ζει διαφορετικά», πρόσθεσε ο Βούλγαρος φόργουορντ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Euroleague και με μεγάλος -αλλά όχι ο μόνος- πρωταγωνιστής της φετινής πορείας της ομάδας του Πειραιά. 

«Όλοι έχουμε τον τρόπο μας για να προετοιμαστούμε», πρόσθεσε για να καταλήξει πως «το βασικό είναι ότι ο στόχος είναι κοινός. Όλοι θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους αρχηγούς και τις οδηγίες τους. Αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη εμπειρία και ξέρουν να μας δώσουν συμβουλές για να προετοιμαστούμε πνευματικά για τα παιχνίδια».

Από το αεροδρόμιο, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση μίλησε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος επιβεβαίωσε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και υπενθύμισε πως «είμαστε για δεύτερη σερί χρονιά στο Final Four και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας», αλλά ο στόχος δεν είναι απλώς η χαρά της συμμετοχής, αλλά η επιστροφή με το τρόπαιο στις αποσκευές.