Οι παίκτες του Ολυμπιακού απαντούν (part 2): Η κορυφαία στιγμή, τα γούρια και το Κάουνας (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απαντούν (part 2): Η κορυφαία στιγμή, τα γούρια και το Κάουνας (vid)

Sportal newsroom 14:04 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 17.05.2023

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ψηφίζουν την καλύτερη στιγμή της σεζόν ως τώρα, αποκαλύπτουν τα γούρια τους και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους για το Κάουνας, την πόλη που θα τους φιλοξενήσει το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς το σενάριο είχε για πρωταγωνιστές έξι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι Κώστας Παπανικολάους, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ταρίκ Μπλακ και Άλεξ Πίτερς είχαν δώσει το δικό τους... στίγμα

Είχαν απαντήσει στην ερώτηση «Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της σεζόν», ενημέρωσαν για τα γούρια τους -όσοι έχουν- και μετέδωσαν τις γνώσεις του για το Κάουνας. Δηλαδή για την πόλη που θα φιλοξενήσει αυτούς, αλλά και ολόκληρο το Final Four της Euroleague. 

Λαρεντζάκης: «Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι για το Final Four - O Μάικ Τζέιμς είναι τρομερός, αλλά ο Ουόκαπ μπορεί να τον σταματήσει» (vids)
EUROLEAGUE

13:30 - 17.05.2023

Λαρεντζάκης: «Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι για το Final Four - O Μάικ Τζέιμς είναι τρομερός, αλλά ο Ουόκαπ μπορεί να τον σταματήσει» (vids)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν καλεσμένος στην Cosmote TV και λίγο πριν το δεύτερο Finar Four της καριέρας του στην Euroleague θυμήθηκε όλη του την πορεία από το Αιγάλεω μέχρι τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως «πέρσι χάσαμε, αλλά αυτή τη φορά είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ»

Τώρα, ήταν η σειρά των υπόλοιπων συμπαικτών τους να δώσουν τα... φώτα τους και να καταθέσουν τις δικές τους ιδέες και τις δικές τους προτάσεις. Ο Κώστας Σλούκας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν και το σουτ του που έγραψε ιστορία στο Game 3 της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. 

Ο Τόμας Ουόκαπ, ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Μουσταφά Φαλ και οι υπόλοιποι (Τζόελ Μπολομπόι, Τζορτζ Πάπας, Αϊζέια Κάνααν και οι νεαροί Βενιαμίν Αμπόσι, Παναγιώτης Τσάμης) παραδέχθηκαν πως ο 33χρονος γκαρντ με το εκπληκτικό του Buzzer Beater δικαιούται το... ανεπίσημο βραβείο της φάσης της χρονιάς. 

Κάποιοι τόλμησαν να αποκαλύψουν τα γούρια τους και την ρουτίνα τους πριν τα μεγάλα ματς, ενώ έδειξαν πως όλο και έχουν googlάρει τη λέξη «Κάουνας» για να δουν πως είναι η πόλη πέρα από τη Zalgirio Arena. 

Δείτε το part 2 της σειράς video του Ολυμπιακού λίγο πριν τη δράση του Final Four