Σάσα Βεζένκοφ ο νέος πρεσβευτής της BETANO

Σάσα Βεζένκοφ

i

©Betano

Σάσα Βεζένκοφ ο νέος πρεσβευτής της BETANO

Sportal newsroom 11:48 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 17.05.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ και η BETANO ενώνουν τις δυνάμεις τους, αφού ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού έγινε ο νέος πρεσβευτής της εταιρείας.

Η Betano - η επωνυμία που κέρδισε τον τίτλο «Εταιρεία της Χρονιάς» στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών -  με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο σταρ του μπάσκετ Σάσα Βεζένκοφ είναι ο νεότερος πρεσβευτής της εταιρείας στη Βουλγαρία. Το 2022, μέσω έρευνας που διεξήχθη μεταξύ αθλητικών δημοσιογράφων στη χώρα, ο Βεζένκοφ έλαβε την περίφημη αναγνώριση «Αθλητής της Χρονιάς». Μπαίνει στην Kaizen Gaming, τη μητρική εταιρεία του Betano, μαζί με τον σούπερ σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Βασικό γεγονός, μέρος της ένδοξης καριέρας του εθνικού παίκτη Σάσα Βεζένκοφ, είναι το βραβείο του Νο 1 σκόρερ της Regular Season 2022/2023 στην Euroleague. Ως πρεσβευτής της Betano, ο Βεζένκοφ θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας, η οποία υποστηρίζει συνεχώς τον αθλητισμό και στις 14 χώρες όπου δραστηριοποιείται. Επιπλέον, θα μοιραστεί το πάθος του για το μπάσκετ και το διαδικτυακό gaming, ενθαρρύνοντας το μεγάλο αθλητικό κοινό να διασκεδάσει σε άλλο επίπεδο και να παίξει υπεύθυνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της ομάδας Betano και εκπροσωπώ μια εταιρεία που αναγνωρίζει τη σημασία της υποστήριξης νέων αθλητών και ταλέντων στη Βουλγαρία», είπε ο Βεζένκοφ.

Και πρόσθεσε: «Για μένα, το μπάσκετ είναι ένα πάθος και ένα κάλεσμα, και είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να φέρω αυτόν τον ενθουσιασμό στους οπαδούς σε όλη τη χώρα».

«Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε τον Σάσα Βεζένκοφ στην οικογένεια Kaizen», πρόσθεσε ο Τσβετίν Γιορντάνοφ, εκτελεστικός διευθυντής της Betano Bulgaria. - Αναμφίβολα είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές της χώρας μας. Ένα άξιο παράδειγμα πειθαρχίας, όρεξης και ορμής για εξέλιξη και νίκη. Είναι αυτές οι ιδιότητές του, σε συνδυασμό με τις αξίες της επωνυμίας μας, που κάνουν αυτή τη συνεργασία τόσο υποσχόμενη. Πιστεύουμε ότι μαζί θα προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία και δεν έχουμε ακόμη πραγματοποιήσει μια σειρά από επιτυχημένες πρωτοβουλίες».

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να εντάσσεται στους πρεσβευτές της Betano, η εταιρεία διατηρεί τη δέσμευσή της να υποστηρίζει τον βουλγαρικό αθλητισμό ως μέρος της πολιτικής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς και να παρέχει προστιθέμενη αξία στους χρήστες της.

Η Kaizen Gaming, η μητρική εταιρεία της BETANO, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες διεθνείς εταιρείες GameTech. Με έμφαση στην τεχνολογία και τους ανθρώπους, προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη διαδικτυακή εμπειρία στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με μια ομάδα άνω των 2.000 επαγγελματιών, παρέχουμε έναν premium κόσμο στοιχηματισμού σε 11 χώρες και λειτουργούμε το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Kaizen Gaming έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία βιομηχανίας. Ως αναγνωρισμένος ηγέτης στην παγκόσμια αγορά αθλητικών στοιχημάτων και παιχνιδιών καζίνο, το 2022 η εταιρεία έλαβε 4 βραβεία κύρους από την EGR, μεταξύ των οποίων "Mobile Operator of the Year", "Operator of the Year", "Best Football Betting Operator of the Year". " και "Χειριστής της χρονιάς για την εξυπηρέτηση πελατών".