Κάνααν στο Sportal: «Σπουδαίοι Τζέιμς και Μονακό, αλλά τώρα είναι η σειρά μας» (vid)

Κάνααν

i

Κάνααν / © tourette photography

Κάνααν στο Sportal: «Σπουδαίοι Τζέιμς και Μονακό, αλλά τώρα είναι η σειρά μας» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:55 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 16.05.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στην κάμερα του Sportal και έστειλε μήνυμα... τίτλου ενόψει του Κάουνας, ενώ μίλησε για τη Μονακό, τον τρόπο παιχνιδιού του στον Oλυμπιακό, αλλά και τις μάχες που έδωσε με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στη σειρά των Playoffs της Euroleague.

Ο Αϊζάια Κάνααν είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, ο οποίος λατρεύει να παίζει με τον κόσμο κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο Αμερικανός είναι πολλές οι φορές που έχει ξεσηκώσει όλο το ΣΕΦ με τα τρίποντα, αλλά κυρίως με τις αντιδράσεις και τον τρόπο που τα πανηγυρίζει, κάνοντας άπαντες να σηκωθούν όρθιοι και να ζήσουν με την ψυχή τους τις στιγμές. Κάτι τέτοιο θέλει να ζήσει και στο Κάουνας.

«Σε όσους θα κάνουν το ταξίδι για να μας υποστηρίξουν, πρώτα από όλα το εκτιμούμε πραγματικά. Σας ευχαριστούμε πραγματικά και ανυπομονούμε για την ενέργειά σας. Οπότε φέρτε την. Θέλω όλοι να είναι τρελοί γιατί κι εγώ θα είμαι σαν τρελός και θα δώσω ό,τι έχω για να βγούμε εκεί έξω και να φέρουμε την κούπα σπίτι», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο Sportal.

«Δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε εδώ και είμαι ενθουσιασμένος», τόνισε ενόψει του Final 4, η πρόκριση στο οποίο ήταν «ένας από τους λόγους που ήρθα. Είδα πιθανότητες, ταλέντο και πόσο καλά πήγαν πέρσι. Με εμένα μαζί σε αυτό το στυλ πίστευα πως μπορούμε να πάμε ξανά και να πάμε ένα βήμα παρακάτω».

Ο Αϊζάια Κάνααν δεν παρέλειψε να μιλήσει εκτενώς για την ενέργεια που παίρνει από τον κόσμο, ενώ σχολίασε και την μάχη που έρχεται απέναντι στον Μάικ Τζέιμς και την Μονακό.

«Δύο σπουδαίοι παίκτες απέναντι ο ένας στον άλλον», δήλωσε αναφορικά με τον Τζέιμς, προσθέτοντας ότι «Στην κανονική διάρκεια κέρδισαν. Τώρα είναι η σειρά μας να παίξουμε καλά. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην κόντρα του με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ κατά την διάρκεια της σειράς με την Φενέρ, δίνοντάς μας μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων.

«Ήταν μια αντιπαλότητα που δημιουργήθηκε από έξω. Δεν γνωρίζω τον Τάιλερ. Έχω παίξει απλά αντίπαλός του πέρσι. Δεν μιλάμε καθημερινά και δεν έιναι ότι τον μισούσα. Έπαιζε εδώ, ήρθα και τον αντικατέστησα. Κάποιοι ήθελαν να γίνω εκείνος, εγώ έλεγα πως δεν είμαι εκείνος και αυτό δημιούργησε μια περίεργη ατμόσφαιρα. Εν τέλει αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον στην πιο σημαντική φάση της σεζόν, οπότε φυσικά και θα δημιουργηθεί μια εσωτερική μάχη. Χαίρομαι που στο τέλος κερδίσαμε εμείς», είπε.

Αρκετά όμως είπαμε. Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Αϊζάια Κάνααν στην κάμερα του Sportal: