Έξτρα εισιτήρια για τους φίλους του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

Έξτρα εισιτήρια για τους φίλους του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:22 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 16.05.2023

Ο Ολυμπιακός θα έχει επιπλέον υποστήριξη από τον κόσμο του στο Κάουνας, με τους Ερυθρόλευκους να εξασφαλίζουν επιπλέον εισιτήρια για το Final 4.

Ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η υποστήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στο Κάουνας, με τους Ερυθρόλευκους να εξασφαλίζουν επιπλέον εισιτήρια για την μεγάλη γιορτή της Euroleague.

Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσαν να μοιράσουν όλα τα εισιτήρια που τους παραχώρησε η Euroleague (λίγο λιγότερα από 600) και τα επέστρεψαν στην διοργανώτρια Αρχή, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει τα περισσότερα εξ αυτών.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό οι 4.000 φίλαθλοι για τους οποίους έκανε λόγο ο Χρήστος Μπαφές να είναι ακόμα περισσότεροι, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τα μοιράζει στους κατόχους των διαρκείας, οι οποίοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είχαν και προτεραιότητα.

Μοναδική ομάδα που εξάντλησε όλα τα εισιτήρια ήταν η Μπαρτσελόνα, η οποία, πέραν των 560 εισιτηρίων που μοίρασαν, αναμένεται να έχει και την στήριξη των Λιθουανών, λόγω της παρουσίας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο τους.