O GM των Κινγκς για τον Βεζένκοφ: «Απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε, θα μιλήσουμε το καλοκαίρι»

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

O GM των Κινγκς για τον Βεζένκοφ: «Απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε, θα μιλήσουμε το καλοκαίρι»

Χρήστος Τσάλτας 14:54 - 04.05.2023

Ο Μόντε ΜακΝάιρ έπλεξε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο του Σάσα Βεζένκοφ, με τον GM των Σακραμέντο Κινγκς να εστιάζει στην εξαιρετική σεζόν που διανύει ο Βούλγαρος με τον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του τη φετινή σεζόν, ως το σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού, με τους Σακραμέντο Κινγκς, που κατέχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ να παρακολουθούν από πολύ κοντά την σεζόν που πραγματοποιεί σε Basket League και Euroleague. Οι εμφανίσεις του άλλωστε δεν έχουν αφήσει κανέναν.... ασυγκίνητο στο Σακραμέντο, ενώ και ο ίδιος δεν κλείνει την πόρτα στην προοπτική του ΝΒΑ, όσον αφορά το μέλλον του.

Τις προηγούμενες μέρες ένας από τους πιο έμπειρους ρεπόρτερ των «βασιλιάδων», ο Σον Κάνινγχαμ, ανέφερε πως κατά 90% ο Βούλγαρος φόργουορντ θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να ενισχύσει τους Κινγκς την ερχόμενη σεζόν και ταυτόχρονα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Η ομάδα του Σακραμέντο ολοκλήρωσε τη σεζόν της, καθώς ηττήθηκε στο Game 7 του πρώτου γύρου των πλέι οφ, από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου για τη σεζόν ο Μόντε ΜακΝάιρ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βούλγαρου φόργουορντ.

«Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ από το καλοκαίρι» (vid)
NBA

17:58 - 02.05.2023

«Κατά 90% στους Κινγκς ο Βεζένκοφ από το καλοκαίρι» (vid)

Την ώρα που τα πλέι οφ της Euroleague βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στο Σακραμέντο το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ ακούγεται όλο και πιο έντονα, με τα δημοσιεύματα για μετακόμιση στους Κινγκς το ερχόμενο καλοκαίρι να πληθαίνουν.

Ο GM των Κινγκς, που αναδείχθηκε Executive of the Year στο ΝΒΑ, ερωτηθείς για τον Βούλγαρο φόργουορντ είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε να βλέπουμε αυτόν και την ομάδα του. Έχουν μια φανταστική σεζόν, ο Ολυμπιακός είναι φανταστική ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε λίγο και θα καθίσουμε μαζί για να δούμε πώς θα είναι η off-season μας τις επόμενες εβδομάδες. Θα είναι μια απόφαση που θα παρθεί αργότερα αυτό το καλοκαίρι».

Τζέι Τραϊάνο στο Sportal: «All around παίκτης και έτοιμος να κάνει το βήμα για το ΝΒΑ ο Βεζένκοφ» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:12 - 17.02.2023

Τζέι Τραϊάνο στο Sportal: «All around παίκτης και έτοιμος να κάνει το βήμα για το ΝΒΑ ο Βεζένκοφ» (vid)

O Τζέι Τραϊάνο, assistant coach στους Σακραμέντο Κινγκς, αποκάλυψε στην κάμερα του Sportal πως θεωρεί τον Σάσα Βεζένκοφ έναν all around παίκτη, έτοιμο να κάνει το βήμα για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Τα λόγια για τον Βεζένκοφ δεν είναι τυχαία από τους ανθρώπους των Κινγκς. Αρκετά μέλη του front office της ομάδας έχουν κάνει το ταξίδι στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν τον εκρηκτικό φόργουορντ, που διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, οδηγώντας τον Ολυμπιακό εκ του ασφαλούς. Τις επόμενες εβδομάδες, όταν και θα ολοκληρωθεί η σεζόν του Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του παίκτη με τους ιθύνοντες την ομάδα της Καλιφόρνια, όπου και θα ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό η περίπτωσή του.