Μπαρτζώκας: «Να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας»

Sportal newsroom 15:12 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 17.05.2023

Λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό το Κάουνας της Λιθουανίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την κατάκτηση της Euroleague, η κάμερα του Sportal συνάντησε τους «ερυθρόλευκους» στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το... σύνθημα.

Καλό το... ταξίδι και οι εμπειρίες που προσφέρει αυτό, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για τον προορισμό. Και αυτός δεν αφορά απλώς μία τυπική επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Κάουνας, αλλά την κυριαρχία του στην λιθουανική πόλη. 

Στόχος είναι η κατάκτηση της Euroleague και με αυτό στο μυαλό τους, οι παίκτες και οι προπονητές των «ερυθρολεύκων», συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/5) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εκεί βρέθηκε η κάμερα του Sportal. Για να τους προϋπαντήσει, να μιλήσει μαζί τους, να τους ευχηθεί και στη συνέχεια να τους ακολουθήσει μέχρι τη χώρα της Βαλτικής. 

Η ώρα του Final Four πλησιάζει και το Sportal σας δίνει ζωντανά την ατμόσφαιρα... 

Μπαρτζώκας: «Αν είμαστε λίγο τυχεροί θα τα καταφέρουμε»

«Με δουλειά και αφοσίωση θα κάνουμε στο γήπεδο όλα όσα μπορούμε και όλα όσα πράττουμε όλο το χρόνο. Αυτοί που έχουν την εμπειρία είναι ακόμα πιο έτοιμοι θα βοηθήσουν τους υπόλοιπους να συγκεντρωθούν στο στόχο. Θα πρέπει όλοι να μην ασχοληθούν με το τι λέει ο κόσμος, τι λένε τα μέσα και τι συζητούν στα κοινωνικά δίκτυα. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους αγώνες. Και οι τέσσερις ομάδες του Final Four έχουν έναν γνωστό τρόπο παιχνιδιού, η φιλοσοφία τους θα είναι ίδια σε σχέση με αυτά που έχουμε δει όλη τη σεζόν. Όλοι οι προπονητές είναι ικανότατοι και έχουν εμπειρία και ξέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση. Είμαστε για δεύτερη σερί χρονιά στο Final Four και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Αν είμαστε και λίγο τυχεροί ελπίζω να γυρίσουμε πίσω χαμογελώντας».