Ματσιούλις στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τη Μονακό» (vid)

Γιόνας Ματσιούλις

Ματσιούλις στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τη Μονακό» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:42 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 18.05.2023

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε στην κάμερα του Sportal και χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, θυμήθηκε τα χρόνια του στην Ελλάδα και έστειλε και «πράσινες» ευχές ενόψει του μέλλοντος.

Το Final 4 της Euroleague είναι προ των πυλών και το Sportal συνάντησε έναν... παλιό γνώριμο. Ο Γιόνας Ματσιούλις βρίσκεται στο Κάουνας και μίλησε για τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα, έκανε πρόβλεψη για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μονακό, ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από το πέρασμά του από την Ελλάδα. «Μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις έχω από την Ελλάδα. Είναι απίθανη χώρα, με απίθανους ανθρώπους και από μπασκετικής πλευράς οι φίλαθλοι είναι απίθανοι».

Final 4 Κάουνας: Το... πάρτι ξεκινάει!
EUROLEAGUE

11:34 - 18.05.2023

Final 4 Κάουνας: Το... πάρτι ξεκινάει!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 17/5 στη Λιθουανία και συγκεκριμένα στο Κάουνας προκειμένου να συμμετάσχει στο 12ο Final 4 της ιστορίας του. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα από σήμερα... σηκώνει τα μανίκια, πιάνει δουλειά και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Διαβάστε όλο το σημερινό πρόγραμμα των ομάδων στο Sportal που βρίσκεται στη χώρα που διοργανώνει τη φετινή γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Στην Zalgirio Arena αναμένεται να βρεθούν χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι. Ερωτηθείς για τις διαφορές Ελλήνων και Λιθουανών φιλάθλων εξήγησε πως «οι Έλληνες είναι πιο... θορυβώδεις με τα καπνογόνα που ανάβουν. Είναι λίγο πιο τρελοί. Οι Λιθουανοί φωνάζουν για την ομάδα τους, αλλά δεν είναι τόσο επιθετικοί, είναι λιγότερο επιθετικοί. Το πάθος όμως παραμένει ίδιο».

Ενόψει του πρώτου ημιτελικού της Euroleague, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό, ο Ματσιούλις ήταν ξεκάθαρος. «Οι προσδοκίες μου και οι σκέψεις μου είναι πως ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στον τελικό».

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό και την απουσία του από τα Final 4 τα τελευταία χρόνια επεσήμανε ότι «είναι λυπηρό που ο Παναθηναϊκός δεν έιναι εδώ και δεν βρίσκεται στο Final 4 για πολλά χρόνια. Έτσι είναι η ζωή όμως έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά απ' όσα ακούω από ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν ψηλά και εύχομαι να δω την ομάδα στην κορυφή».

Όσο για το αν θυμόταν κάτι στα ελληνικά είπε χαριτολογώντας «δεν μπορώ να πω κάτι».

Δείτε όσα είπε ο Γιόνας Ματσιούλις στην κάμερα του Sportal: