Το «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» του Μπλακ με τον γιο του και το «είπες στη μαμά με ποιον θα κάθεσαι;» του Βεζένκοφ (vid)

Ο Ταρίκ Μπλακ με τον γιο του πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού

i

ss

Το «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» του Μπλακ με τον γιο του και το «είπες στη μαμά με ποιον θα κάθεσαι;» του Βεζένκοφ (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 09:21 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 18.05.2023

Δείτε όλα όσα έγιναν στο ταξίδι του Ολυμπιακού για το Κάουνας από την παρακάμερα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός πέταξε το μεσημέρι της Τετάρτης 17/5 για το Κάουνας, εκεί όπου μαζί με τις Μονακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. 

Η ανοιξιάτικη Αθήνα αποχαιρέτησε την αποστολή του Ολυμπιακού λίγο πριν από τις 17.00 το απόγευμα, ενώ το Κάουνας υποδέχθηκε τους Πειραιώτες με βροχή. Το ταξίδι ήταν ήσυχο και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μέσα στο αεροπλάνο κατλα τη διάρκεια της πτήσης. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο, τον Ταρίκ Μπλακ να κάνει με το παιδί του το «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί», το πείραγμα του Βεζένκοφ σε μια μικρή που ταξίδευε με την αποστολή, την εναλλαγή του καιρού από χώρα σε χώρα, αλλά και το πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες με τα αστέρια της αγαπημένης τους ομάδας. 

Το sportal βρίσκεται στη Λιθουανία και θα σας μεταφέρει όλο τον παλμό του Final Four, με πολλά θέματα, συνδέσεις live τόσο από την πόλη, όσο και από τη «Ζαλγκίριο Αρένα», η οποία θα φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση.