Φωτογραφήθηκαν με την κούπα της Euroleague οι αρχηγοί των ομάδων (vid)

Το τρόπαιο της Euroleague

i

© Intime

Φωτογραφήθηκαν με την κούπα της Euroleague οι αρχηγοί των ομάδων (vid)

Γιώργος Περπερίδης 00:35 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 01:43 - 18.05.2023

Από νωρίς... υποχρεώσεις για τους Παπανικολάου, Ουαταρά, Γιουλ και Μίροτιτς που στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Euroleague φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο του Final 4 λίγη ώρα μετά την άφιξη των ομάδων στο Κάουνας.

Ολυμπιακός, Μονακό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ήταν η χρονική σειρά της άφιξης των αποστολών στο Κάουνας, όπου διεξάγεται το Final 4 της Euroleague. Την Παρασκευή (19/5) είναι προγραμματισμένοι οι δύο ημιτελικοί (Ολυμπιακός - Μονακό και Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ την Κυριακή (21/5) θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Οι αποστολές των ομάδων αφίχθησαν στη Λιθουανία από το απόγευμα της Τετάρτης (17/5), μπαίνοντας στους ρυθμούς της διοργάνωσης, που μετράει αντίστροφα πλέον μέχρι το πρώτο τζάμπολ. Και οι αρχηγοί των ομάδων μπήκαν απευθείας σε... υποχρεώσεις, καθώς λίγη ώρα αφού πάτησαν το πόδι τους στο Κάουνας, είχαν την πρώτη τους «κόντρα».

Έτσι οι Παπανικολάου, Ουαταρά, Γιουλ και Μίροτιτς έβαλα την στολή εργασίας, στήθηκαν μπροστά από την κούπα της Euroleague και είδαν τα φλας να αστράφτουν. Πιο άνετος από την πρώτη στιγμή ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, με τη γλώσσα του σώματος να μαρτυρά μια σχετική άνεση σε σχέση με τους υπολοίπους.

Ο Ουαταρά λύθηκε μόνο όταν ακούμπησε τα χέρια του στο τρόπαιο, ενώ οι Γιουλ και Μίροτιτς ήταν σαφώς πιο «σφιγμένοι». Μπαρουτοκαπνισμένοι αμφότεροι, ωστόσο διατήρησαν ένα πιο αυστηρό προφίλ. Άλλωστε οι δυο τους εμπλέκονται στον ισπανικό εμφύλιο του δεύτερου ημιτελικού, σε ένα παιχνίδι με έξτρα πίεση πλην της καθιερωμένης σε ένα 40λεπτο τέτοιας κρισιμότητας.

Από την Πέμπτη (18/5) οι ρυθμοί... ανεβαίνουν, καθώς το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση των βραβεύσεων, ενώ θα ακολουθήσουν οι συνεντεύξεις Τύπου για τους ημιτελικούς. Και από νωρίς το απόγευμα, οι ομάδες έχουν δικαίωμα προπονήσεων στη Zalgirio Arena, με ένα δεκάλεπτο ανοικτό για πλάνα από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.