Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έφτασαν στο Κάουνας και αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις (vids)

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έφτασαν στο Κάουνας και αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις (vids)

Νίκος Καλαμπάκας 22:22 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 17.05.2023

Δεν έκαναν δηλώσεις κατά την άφιξη τους στο Κάουνας Μπαρτσελόνα και Ρεάλ λίγο πριν το Clasico της Παρασκευής (19/5)

Η πίεση από το Clasico που πλησιάζει είναι πολύ μεγάλη στα στρατόπεδα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης και το διαπίστωνε κανείς αυτό κατά την άφιξη των δυο αποστολών στο Κάουνας για το Final-4 της EuroLeague.

Ομπράντοβιτς στο Sportal: «Αν είναι κάρμα, τότε είναι η σειρά μας» (vids)
EUROLEAGUE

21:51 - 17.05.2023

Ομπράντοβιτς στο Sportal: «Αν είναι κάρμα, τότε είναι η σειρά μας» (vids)

Ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς, μιλώντας στο Sportal, έδειξε τον στόχο της ομάδας του κατά την άφιξη στο Κάουνας, αναγνώρισε ωστόσο την εμπειρία του Ολυμπιακού, όμως με χαμόγελο είπε πως αν είναι καρμική η συνάντηση των δυο ομάδων τότε είναι η σειρά των μονεγάσκων

Οι δυο Ισπανικές ομάδες που θα αναμετρηθούν το βράδυ της Παρασκευής (19/5, 21:00) στη Zalgirio Arena έφτασαν στο αεροδρόμιο και αποχώρησαν χωρίς να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν για τις πρώτες δηλώσεις.

Μοναδική εξαίρεση ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος μίλησε μόνο στα Λιθουανικά Μέσα που τον περίμεναν και αμέσως μετά αποχώρησε με την ομάδα του.

Είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλη πίεση και οι δυο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν στον τελικό. Αυτό αποτυπώνονταν στα πρόσωπα όλων των αθλητών.

Ούτε από την πλευρά της Ρεάλ υπήρχε διάθεση για κουβέντα και οι παίκτες αποχώρησαν γρήγορα από το αεροδρόμιο για να φτάσουν στο ξενοδοχείο. Μόνο κάποιες φωτογραφίες με τον κόσμο και αυτόγραφα σε μικρούς φίλους του μπάσκετ και της «βασίλισσας».