Γιατράς: «Έπρεπε να αποχωρήσω για λόγους υγείας»
i

Μάκης Γιατράς / © Intime

Γιατράς: «Έπρεπε να αποχωρήσω για λόγους υγείας»

Sportal newsroom 22:40 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 30.11.2022

Ο 51χρονος τεχνικός του Προμηθέα μετά την ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ (98-83) ανακοίνωσε πως… «δεν θα συνεχίσω, ζητάω συγγνώμη, αλλά έχω κάποια θέματα που πρέπει να φροντίσω»

Ο Μάκης Γιατράς λίγο μετά την ήττα του Προμηθέα από την Τουρκ Τέλεκομ και το τελευταίο του ματς στον πάγκο των Πατρινων (…για φέτος τουλάχιστον) ήθελε κατ’ αρχάς να καθησυχάσει όποιους είχαν απορίες. «Δεν θα πεθάνω» είπε, αλλά «έχω κάποια προβλήματα υγείας, κάποια θέματα, που πρέπει να φροντίσω. Θα το ξεπεράσω, είμαι δυνατός», αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή εξήγησε πως «δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη από όλους, από τον κόσμο που μας έχει αγαπήσει και μας έχει στηρίξει. Είμαι ευγνώμων για όσα έχουμε περάσει». 

Ο 51χρονος τεχνικός που έχει συνδυάσει το όνομα και την προπονητική του καριέρα με τον Προμηθέα τόνισε πως «πως η ομάδα έκανε τα πάντα για μένα, αλλά με χρειαζόταν στο 100% και από τη στιγμή που δεν μπορώ να αντεπεξέλθω η σωστή απόφαση για όλους ήταν να αποσυρθώ». 

Όσον αφορά στο ματς με τους Τούρκους στην Πάτρα, δεν ξέχασε φυσικά να αναφερθεί και να παραδεχτεί πως «η Τουρκ είναι πολύ καλή ομάδα. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε 98 πόντους δεν είχαμε τύχη. Τιμώρησαν κάθε αδυναμία μας, ειδικά στην τέταρτη περίοδο».