Τρομερό σκηνικό: Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ-άουτ και έφυγε από τον πάγκο χωρίς να πει κουβέντα στους παίκτες (vid)

Τρομερό σκηνικό: Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ-άουτ και έφυγε από τον πάγκο χωρίς να πει κουβέντα στους παίκτες (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:50 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 17.05.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήταν απλώς εκνευρισμένος με τις επιδόσεις των παικτών κόντρα στο Περιστέρι. Ήταν τόσο έξαλλος που κάλεσε τάιμ άουτ στα μέσα της δεύτερης περιόδου και δεν θέλησε ούτε καν να τους κοιτάξει!

Με το που το Περιστέρι έβαλε το καλάθι που του έδωσε προβάδισμα με 7 πόντους (31-38, στα μέσα της δεύτερης περιόδου) στο ΣΕΦ, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας κάλεσε εκνευρισμένος τάιμ άουτ.

Μόνο που όταν οι παίκτες του μαζεύτηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο προπονητής τους δεν ήταν εκεί. Επειδή, ήταν τόσο έξαλλος, που δεν ήθελε να πει κάτι «βαρύ» που μετά θα το... μετάνιωνε, επέλεξε να μην τους αντικρίσει καν!

Έφυγε από τον πάγκο και τους άφησε μόνους τους. Εκείνοι φανερά αμήχανοι, κάθισαν να πάρουν μία ανάσα. Ήπιαν μερικές γουλιές νερό, σκούπισαν τον ιδρώτα τους και στη συνέχεια επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχαν νέες εντολές, αλλά προσπάθησαν να εφαρμόσουν όλα όσα θυμόντουσαν πως τους είχε πει νωρίτερα. Με την προοπτική να ανατρέψουν κακή εικόνα που είχαν δημιουργήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή στον δεύτερο αγώνα τους για το Top 6 της Stoiximan Basket League.

Κι αφού ολοκληρώθηκε το... εικονικό τάιμ άουτ και επανεκκίνησε το ματς, ο Μπαρτζώκας επέστρεψε στο πόστο του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δέχθηκε τεχνική ποινή!