Ανοιχτή η πόρτα του Ολυμπιακού για επιστροφή του Πρίντεζη

Γιώργος Πρίντεζης

i

Γιώργος Πρίντεζης / © Intime

Ανοιχτή η πόρτα του Ολυμπιακού για επιστροφή του Πρίντεζη

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:12 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 10.07.2023

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είναι απλά ένας παίκτης για τον Ολυμπιακό. Είναι μια σημαία του συλλόγου, με τον ίδιο να αναζωπυρώνει αυτό που όλοι σκεφτόμαστε. Πως θα έπρεπε να προσφέρει στον σύλλογο του Πειραιά από άλλο πόστο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι μια σημαία για τον Ολυμπιακό και ένα ζωντανό τοτέμ του συλλόγου. 

Αντίστοιχα ο Ολυμπιακός αποτελεί το σπίτι του Γιώργου Πρίντεζη, καθώς τίμησε τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο για 20 χρόνια. 

Γιώργος Πρίντεζης Γιώργος Πρίντεζης/ ©Intime

Με λίγα λόγια, όπως λέει και το τραγούδι «σε θέλω, με θέλεις, γιατί να το σκεφτόμαστε; Σε θέλω πολύ, με θέλεις κι εσύ, γιατί δεν παντρευόμαστε;»

Πώς μας ήρθε όμως να το πούμε αυτό; Ο Γιώργος Πρίντεζης, στο πλαίσιο του Aegean Ball Festival ρωτήθηκε για το αν θα υπηρετήσει το μπάσκετ από άλλο πόστο. Εκείνος λοιπόν απάντησε τα εξής: 

«Το αγαπώ το μπάσκετ. Είναι αυτό που έχω μάθει να κάνω αλλά και ξέρω να κάνω καλά. Γενικότερα όλοι οι άνθρωποι νομίζουμε ότι ξέρουμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούμε. Έχω αφιερωθεί στο μπάσκετ από τα 13 μου και δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Η προτεραιότητα και το μυαλό μου είναι πάντοτε στον Ολυμπιακό κακά τα ψέματα. Είναι η ομάδα που ανδρώθηκα, που θέλω να γυρίσω πίσω ό,τι μου έδωσε. Είναι η ομάδα που ξέρω πολύ καλά και νιώθω ότι με αγαπούν και θέλω να προσφέρω. Από εκεί και πέρα, αν μ’ άρεσε να ασχοληθώ με κάτι άλλο, αυτό θα ήταν κάτι που έχει να κάνει με παιδιά. Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα ασχοληθώ με κάτι τέτοιο. Προς το παρόν δεν νομίζω».

Αυτά τα λόγια δείχνουν ξεκάθαρα πως ο Πρίντεζης θέλει να δώσει ακόμα περισσότερα στον σύλλογο (ήδη έχει δώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ως παίκτης) και δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στο ΣΕΦ. Το Sportal λοιπόν έψαξε και έμαθε πως αυτή τη στιγμή τίποτα δεν υπάρχει, καθώς ουδεμία συζήτηση έχει γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι «ερυθρόλευκοι» άκουσαν τη δήλωση του. Μοιάζει λοιπόν δεδομένο πως όταν ο Γιώργος Πρίντεζης το αποφασίσει, μπορεί και να το κάνει. Να επιστρέψει δηλαδή στον αγαπημένο του Ολυμπιακό

Μοιάζει δεδομένο πως όταν το τηλέφωνο ενός εκ των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλοι χτυπήσει και στην οθόνη εμφανιστεί το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη, όχι απλά θα το σηκώσουν, αλλά θα γεμίσουν με χαρά. Η σχέση τους άλλωστε ποτέ δεν ήταν τυπική και παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο σύλλογος, το οικογενειακό κλίμα ανάμεσά τους δεν άλλαξε ποτέ. 

Στο δια ταύτα λοιπόν, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σχετικά με την υπόθεση, όμως στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ο Πρίντεζης ξέρει και τα... πλακάκια του ΣΕΦ, γνωρίζει όσο λίγοι το πώς δουλεύει ο σύλλογος, έχει βαθιά γνώση πάνω στο άθλημα και θα μπορούσε σίγουρα να βοηθήσει. Μένει να δούμε μόνο το πότε θα αποφασίσει να το κάνει...