Ο Ολυμπιακός θέλει να «απαντήσει» με 2άρι που κάνει τη διαφορά!

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας

i

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας / © Intime

Ο Ολυμπιακός θέλει να «απαντήσει» με 2άρι που κάνει τη διαφορά!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:43 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 09.07.2023

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την επόμενη μέρα και με την περίπτωση Μίροτιτς να μοιάζει δύσκολη έως απίθανη πλέον, εξετάζει την αγορά για να βρει ένα «2άρι» που θα κάνει την διαφορά στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός ως οργανισμός είναι υποχρεωμένος να πάει στην επόμενη μέρα και να κοιτάξει το μέλλον, με τα νέα δεδομένα να είναι ξεκάθαρα. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με την περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς να τελειώνει, όπως όλα δείχνουν, αρνητικά, εξετάζει πλέον την αγορά προκειμένου να βρει τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Οι πληροφορίες του Sportal λοιπόν, σχετικά με το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, είναι να ξεκάθαρο. 

Γιώργος Μπαρτζώκας ©Intime

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κοιτάζει την αγορά με προτεραιότητα έναν σούτινγκ γκαρντ τοπ επιπέδου, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει την διαφορά και να ταιριάξει με τον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα αποτελέσει τον «μπόμπερ» των Πειραιωτών

Η αγορά της Ευρώπης είναι περιορισμένη, καθώς είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» που έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Έτσι, μην σας κάνει εντύπωση εάν ο Ολυμπιακός εξετάσει και την αγορά της Αμερικής, προκειμένου να κλείσει κάποιον από τους «κομμένους» σούτινγκ γκαρντ από τον μαγικό κόσμο. 

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, παρότι από το περσινό σύνολο αποχώρησαν οι δύο καλύτεροι παίκτες (Βεζένκοφ - Σλούκας). Εξάλλου ο Μίλαν Τόμιτς το έχει πει ξεκάθαρα. «Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ». Επιβίωσε μετά την αποχώρηση παικτών - τοτέμ, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, όμως δείχνει έτοιμος και ικανός να παραμείνει στην κορυφή. 

Οι πρώτες μεταγραφές, αυτές των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος είναι από το πάνω ράφι της Ευρώπης και η θέση «2», θέληση των Ερυθρόλευκων είναι να καλυφθεί με ένα επίσης μεγάλο όνομα, πάνω στο οποίο θα μπορέσει να στηρίξει μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού τους. 

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό με απόλυτη ηρεμία - Τι συμβαίνει με Μίροτιτς και Τανούλη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:58 - 09.07.2023

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό με απόλυτη ηρεμία - Τι συμβαίνει με Μίροτιτς και Τανούλη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του, με τους Ερυθρόλευκους να συνεχίζουν να κοιτάζουν τις επιλογές που έχουν από την αγορά, αλλά και να κάνουν την προσπάθειά τους για να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το «4», εκεί υπάρχει ήδη ο Άλεκ Πίτερς και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να κοιτάξει την αγορά, κινούμενος ανάλογα με τις επιλογές που θα βρει εκεί. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα ανακαλύψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος άλλωστε έχει παράδοση στο να ανακαλύπτει καλούς παίκτες από την Αμερικανική και όχι μόνο αγορά.