Μιλουτίνοφ: «Επίπονη στιγμή η φυγή του Βεζένκοφ» (vid)

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

Glomex

Μιλουτίνοφ: «Επίπονη στιγμή η φυγή του Βεζένκοφ» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 22:37 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:21 - 10.07.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται στη Σύρο για το Aegean Ball Festival και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην Ελάδα και τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του στη χώρα μας, όσο και στους στόχους του με τον Ολυμπιακό στη δεύτερή του θητεία στους Πειραιώτες.

Για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, είπε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Το ήξερα πάντα ότι ήθελα να συμβεί αυτό. Το ήξερα και το ήθελα. Χαίρομαι που ήρθε αυτή η στιγμή και ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις και τις νέες σεζόν».

Για την νέα σεζόν και τις αλλαγές στους Πειραιώτες:

«Η πιο επίπονη στιγμή για εμένα ήταν η αποχώρηση του Βεζένκοφ. Έφυγαν δυο παίκτες - κλειδιά, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Για το αν μπορεί να παίξει μαζί με τον Μουσταφά Φαλ:

«Μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον. Είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Μπορώ να μάθω πολλά από εκείνον και ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί».

Για το Final Four του Κάουνας:

«Το έβλεπα το ματς με τους φίλους μου και ήταν επίπονο. Τους είπα πως ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε, το ένιωθα. Ήταν μια άσχημη στιγμή όταν σκόραρε ο Γιουλ, αλλά αυτή είναι η ποιότητά του. Δυστυχώς αυτό συνέβη κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το αν είναι καλύτερος σε σχέση με το προηγούμενη θητεία του με τα «ερυθρόλευκα»:

Βασίλης Σπανούλης VS Κώστας Σλούκας: Ομοιότητες και διαφορές
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:07 - 09.07.2023

Βασίλης Σπανούλης VS Κώστας Σλούκας: Ομοιότητες και διαφορές

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη ημέρα που ο Βασίλης Σπανούλης άφηνε τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» πλέον μπορούν να καυχιούνται ότι πλήρωσαν τους ερυθρόλευκους με το ίδιο νόμισμα, παίρνοντάς τους έναν από τους ηγέτες της ομάδας. Είναι όμως παρόμοιες οι δύο περιπτώσεις;

«Το ελπίζω, θα το δούμε την επόμενη σεζόν. Ελπίζω πως κάνω ένα ακόμα βήμα στο παιχνίδι μου».