Λαρεντζάκης για Σλούκα: «Έλεγα ότι αν δεν δω την ανακοίνωση, δεν πιστεύω τίποτα - Σίγουρα ήταν ένα σοκ και δεν θέλω να το συζητάω πολύ» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:09 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 09.07.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τον Ολυμπιακό αλλά και για την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρέθηκε στη Σύρο στο πλαίσιο του Aegean Ball Festival και, όπως είναι λογικό, δεν μπορούσαν οι συνάδελφοι να μην τον ρωτήσουν για το μεγάλο θέμα των ημερών, την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό

Ο «Λάρυ» μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του και τόνισε πως του εύχεται να είναι «χαρούμενος, υγιής και ευτυχισμένος», αναφέροντας παράλληλα πως από τον Ολυμπιακό έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, όμως ο σύλλογος συνέχισε να κάνει σπουδαίες πορείες. 

Επιπλέον, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι περίμενε να δει τις επίσημες ανακοινώσεις για να το πιστέψει, ενώ ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα, το οποίο δεν θέλει να το συζητάει πολύ.

«Όταν διάβαζα δημοσιεύματα, έλεγα πως αν δεν δω την ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα. Σίγουρα ήταν ένα σοκ. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Είναι ένα πολύ ώριμο παιδί που έκανε μια επιλογή συνειδητή για εκείνον.

Πρίντεζης: «Θέλω να μείνω στο μπάσκετ, προτεραιότητα μου ο Ολυμπιακός αλλά δεν εξαρτάται από εμένα» (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

23:29 - 09.07.2023

Πρίντεζης: «Θέλω να μείνω στο μπάσκετ, προτεραιότητα μου ο Ολυμπιακός αλλά δεν εξαρτάται από εμένα» (vids)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε από τη Σύρο και το Aegean Ball Festival για τα μελλοντικά του σχέδια, τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στο χώρο του μπάσκετ, έχοντας ως προτεραιότητα τον Ολυμπιακό.

Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μου αρέσει να το συζητάω. Όλοι προσπαθούν από τη λέξη να πιαστούν και να ειπωθούν διάφορες κουβέντες. Θα του ευχηθώ να είναι υγιής, ευτυχισμένος. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχουν φύγει παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και έχουν αναπληρωθεί. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και συνεχίζουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαρεντζάκης.