Γκάλης: «Αφιερώνουμε το 22ο λάβαρο στον Ιωαννίδη και τον κόσμο του Άρη»

Νίκος Γκάλης

i

ss

Γκάλης: «Αφιερώνουμε το 22ο λάβαρο στον Ιωαννίδη και τον κόσμο του Άρη»

Sportal newsroom 18:50 - 09.04.2023

Ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, μίλησε για το 22ο λάβαρο της ομάδας που σηκώθηκε στον ουρανό του «Nick Gallis Hall», αφιερώνοντάς το στον προπονητή που είχε εκεί, Γιάννη Ιωαννίδη και τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

Στον Γιάννη Ιωαννίδη αφιέρωσε ο Νίκος Γκάλης το 22ο λάβαρο του Άρη που στον αγώνα της ομάδας με τον Κολοσσό, ανέβηκε στην οροφή του "Nick Gallis Hall".

Η τελική βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs στην Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:47 - 09.04.2023

Η τελική βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs στην Basket League

Αμετάβλητη έμεινε η βαθμολογία της Basket League μετά την τελευταία αγωνιστική, αφού λίγο - πολύ οι θέσεις των ομάδων που θα συνεχίσουν στα playoffs είχαν ξεκαθαρίσει. Δείτε σε ποια σειρά τερμάτισαν οι ομάδες και τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν στα playoffs για μια θέση στους τελικούς.

Ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών στη χώρα μας, συγκινημένος αφιέρωσε το 22ο λάβαρο του Άρη στον Γιάννη Ιωαννίδη, προπονητής της ομάδας που πριν 37 χρόνια κατέκτησε το Super Cup αλλά αναγνωρίστηκε επίσημα φέτος.

Στις δηλώσεις του ο Έλληνας πρώην καλαθοσφαιριστής αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που τον υποδέχτηκε με θέρμη, του αφιέρωσε το τρόπαιο, ενώ δεν ξέχασε και τον σπουδαίο προπονητή της ομάδας εκείνη την εποχή, Γιάννη Ιωαννίδη:

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί εμείς εκτελούσαμε στο γήπεδο αλλά ο κόσμος ήταν η ψυχή μας. Το αφιερώνουμε στον προπονητή μας, τον Γιάννη Ιωαννίδη», είπε.

Δείτε τον στο βίντεο: