Γκάλης: «Θα ήθελα κάθε αθλητής να ζήσει τέτοιες στιγμές» (vid)
i

© Intime

Γκάλης: «Θα ήθελα κάθε αθλητής να ζήσει τέτοιες στιγμές» (vid)

Sportal newsroom 21:27 - 04.08.2023

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Νίκος Γκάλης κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από την ΕΟΚ.

Η φανέλα της Εθνικής ομάδας με τον αριθμό «4» ανέβηκε στον ουρανό του ΟΑΚΑ προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής τιμήθηκε από την ΕΟΚ για την προσφορά του στο άθλημα σε μία «γιορτή» στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας Θεός του μπάσκετ τιμήθηκε πριν την έναρξη του φιλικού με τη Σλοβενία σε μία ιδιαίτερη βραδιά. Ο Νίκος Γκάλης ήταν συγκινημένος και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, ενώ αποθεωνόταν από 13 χιλιάδες φίλους του μπάσκετ που κατέκλυσαν το μεγαλύτερο κλειστό της χώρας.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Νίκος Γκάλης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για τη βράβευση από την ΕΟΚ. Όπως τόνισε, θα ήθελα να ζήσουν κι άλλοι αθλητές στο μέλλον παρόμοια τιμή.

«Είναι ιδιαίτερη η βράβευσή μου γιατί εδώ είναι η αθλητική μου οικογένεια. Και όταν τιμάσαι, είναι από τις μεγαλύτερες στιγμές μου. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, είναι τεράστια τιμή να ανεβαίνει η φανέλα σου στο γήπεδο.

Είναι σαν να έπαιζα χθες και σαν να σήκωσα το Κύπελλο του 1987. Δεν ξεχνάω τις στιγμές με την Εθνική και τον κόσμο. Θα ήθελα κάθε αθλητής να μπορεί να ζήσει τέτοιες στιγμές», ανέφερε ο Νίκος Γκάλης.