Αμφίβολος ο Ντεκ για το Game 3 της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπασκόνια

Αμφίβολος ο Ντεκ για το Game 3 της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπασκόνια

Νίκος Καλαμπάκας 18:22 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 28.04.2024

Χωρίς τον Γκάμπριελ Ντεκ είναι πιθανό να αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης την Μπασκόνια, στον τρίτο αγώνα της σειράς τους στα playoffs της Euroleague.

Λίγες μέρες πριν το 3ο ματς της σειράς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπασκόνια για τα playoffs της Euroleague, ο Γκάμπριελ Ντεκ μπαίνει στη λίστα με τους παίκτες που θα είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ομπραντόριο για το πρωτάθλημα της Ισπανίας και ο Τσους Ματέο στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο παίκτης του είναι πιθανό να μην προλάβει το game 3:

«Ο Ντεκ δέχθηκε ένα άσχημο χτύπημα και έμεινε εκτός αποστολής σήμερα για να δούμε αν θα αναρρώσει. Έχουμε παίξει 73 παιχνίδια μετρώντας αυτό με το Ντάλας φέτος. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε όλη τη σεζόν και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά μερικές φορές αυτό είναι αδύνατο».

00:52 - 24.04.2024

Τα highlights του Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 90-74 της Μπασκόνια στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα Playoffs της Euroleague. Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, ο Ντεκ είχε μέσο όρο 7 πόντους και 2 ασίστ ανά παιχνίδι σε 19 λεπτά παιχνιδιού. Οι αριθμοί του ήταν καλύτεροι σε όλη τη σεζόν - 8,9 πόντους και 3,4 ριμπάουντ για 9,9 PIR.

Ο 3ος αγώνας μεταξύ της Μπασκόνια και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη, 1 Μαΐου.