Γιαμπουσέλε: «Ζητάω συγγνώμη από τον Έξουμ και την οικογένειά του, μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου»

Γκερσόν Γιαμπουσέλε

i

© Intime

Γιαμπουσέλε: «Ζητάω συγγνώμη από τον Έξουμ και την οικογένειά του, μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου»

Sportal newsroom 13:43 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 28.04.2023

O Γκέρσον Γιαμπουσέλε, λίγη ώρα μετά την απολογία του συμπαίκτη του Σέρχιο Γκιούλ, ανέλαβε και τη δική του ευθύνη που ήταν σαφώς μεγαλύτερη και ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα του, τους φιλάθλους, αλλά κυρίως από τον Ντάντε Έξουμ.

Μετά την απολογία του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος πήρε πάνω του μεγάλο της ευθύνης για την έναρξη των επεισοδίων στο WiZink Center της Μαδρίτης, ήρθε η σειρά του Γκέρσον Γιαμπουσέλε. 

Η συγγνώμη του, βέβαια αγγίζει τα όρια του χαμένου φιλότιμου, καθώς ο τρόπος με τον οποίο χτύπησε τον Ντάντε Έξουμ ήταν πολύ επικίνδυνος και από τύχη ο Αυστραλός δεν χτύπησε πολύ πιο σοβαρά, από ένα δύο σπασμένα δάκτυλα που αποκόμισε -μαζί με κάποια σπασμένα δόντια. 

«Μετανιώνω για την συμπεριφορά μου στον χθεσινό αγώνα», ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο 27χρονος Γάλλος και συμπλήρωσε ότι «το μπάσκετ έχει σχέση με την ευγενή άμιλλα και την φιλία. Απολογούμε στην Παρτιζάν, έναν σύλλογο που πάντα είχαμε σπουδαία σχέση, τον Ντάντε Έξουμ και την οικογένειά του, τους συμπαίκτες μου, στη Ρεάλ Μαδρίτης και όλους τους φιλάθλους του αθλήματος».

Πέραν από τις... «συγγνώμες» πάντως, θα ακολουθήσουν και ποινές τις οποίες αναμένεται η Euroleague να τις ανακοινώσει την Παρασκευη (28/4). Τόσο σύντομα, καθώς ακολουθεί το τρίτο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων στο Βελιγράδι. Η Παρτίζαν προηγείται με 2-0 νίκες, αλλά κανένας αυτή τη στιγμή δεν ξέρει ποια θα είναι τα δεδομένα της αναμέτρησης που ακολουθεί και είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της 2ας Μαϊου