Κόλαφος η Marca: «Ο Γιαμπουσέλε δεν πρέπει να ξανά φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ»

Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν

Κόλαφος η Marca: «Ο Γιαμπουσέλε δεν πρέπει να ξανά φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:35 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Με ένα άρθρο που ταπεινώνει την Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε η Marca τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν, τονίζοντας πως ο Γιαμπουσέλε δεν θα πρέπει να ξανά φορέσει ποτέ στην φανέλα των «μερένχες».

Η διάσημη ισπανική εφημερίδα, Marca, μίλησε για τις εικόνες ντροπής που έλαβαν μέρος στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν για τα playoffs της Euroleague. Η εφημερίδα κάνει λόγο για την κατάντια της «Βασίλισσας» την φετινή χρονιά, τόσο στο παρκέ όσο και εξωαγωνιστικά, θεωρώντας τον διευθυντή του μπασκετικού τμήματος, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ τον μόνο υπαίτιο.

Η Marca στο άρθρο αναφέρθηκε στον Σέρχιο Γιουλ που ξεκίνησε με το αντιαθλητικό του φάουλ τα επεισόδια μεταξύ των παικτών αλλά και στον Γκέρσον Γιαμπουσέλε που  έκανε μια «δολοφονική» λαβή εις βάρος του Ντάντε Έξουμ.

«Ο Γιαμπουσέλε δεν θα πρέπει να φορέσει ξανά την φανέλα της Ρεάλ, δεδομένου ότι είχε πρόθεση να τραυματίσει τον Έξουμ με την λαβή ελληνορωμαϊκής που έκανε στον Αυστραλό, ο οποίος γλίτωσε το κάταγμα στη μέση, που θα μπορούσε να επιφέρει ακόμη και παράλυση».

Μεγάλος φόβος για το Game 3 στο Βελιγράδι - Σέρβοι έβαλαν ημερομηνία θανάτου τη 2α Μαΐου στον Γιαμπουσέλε (vids, gallery)
EUROLEAGUE

10:17 - 28.04.2023

Μεγάλος φόβος για το Game 3 στο Βελιγράδι - Σέρβοι έβαλαν ημερομηνία θανάτου τη 2α Μαΐου στον Γιαμπουσέλε (vids, gallery)

Οπαδοί της Παρτιζάν «πείραξαν» τη σελίδα του Γάλλου φόργουορντ, Γκερσόν Γιαμπουσέλε στη Wikipedia βάζοντας ημερομηνία θανάτου τις 2 Μαΐου, όπου θα γίνει το παιχνίδι στην «Σταρκ Αρίνα» του Βελιγραδίου.

Στο τέλος στάθηκαν στον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ και στις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει. Απομάκρυνε τον Λάσο και έφερε στον πάγκο της ομάδας τον Τσους Ματέο, θέτοντας ακόμα και θέματα ηθικής προς το πρόσωπο του Λάσο, ο οποίος οδήγησε την Ρεάλ σε τεράστιες επιτυχίες.