Αποθεωτική υποδοχή του Ομπράντοβις και των παικτών της Παρτίζαν στο αεροδρόμιο (vids, gallery)

Αποθεωτική υποδοχή του Ομπράντοβις και των παικτών της Παρτίζαν στο αεροδρόμιο (vids, gallery)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:24 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 28.04.2023

Η αποστολή της Παρτίζαν επιστρέφοντας στο Βελιγράδι, συνάντησε στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» τους πανευτυχείς φίλους της ομάδας και όλοι μαζί προσπάθησαν να ξεχάσουν τα επεισόδια της Μαδρίτης και να επικεντρωθούν στη νίκη επί της Ρεάλ.

Το... χαοτικό ματς στιγματίστηκε από δύο καταστάσεις: Το ξύλο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και ως συνέπεια αυτού αποβλήθηκαν 22 παίκτες και τη νίκη της Παρτίζαν στη Μαδρίτη. Μία νίκη σε έναν αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε, αλλά αυτή κατακτήθηκε και μάλιστα έγινε το 2-0 για τους Σέρβους στη σειρά με τη Ρεάλ, αφού είχαν επικρατήσει και στο πρώτο ματς. 

Έπειτα από αυτή την περιπέτεια η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στο Βελιγράδι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28/4) και εκεί τους περίμενε μία... φανταστική έκπληξη. 

Στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» μαζεύτηκαν περισσότεροι από 150 φίλαθλοι της ομάδας για να αποθεώσουν τους παίκτες και τους προπονητές. Όταν άνοιξε η πύλη και εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε... χαμός. Επίσης, οι παίκτες της Παρτίζαν ξέχασαν τον πόνο (όσοι είχαν χτυπηθεί) και επικεντρώθηκαν στα πανηγύρια. Ο Ματίας Λεσόρ τραγουδούσε και αγκάλιαζε τους πάντες, ο Ντάντε Έχουμ με πατερίτσα, αλλά και με χαμόγελο, έζησε τη στιγμή. 

Ο Αυστραλός γκαρντ ήταν το μεγαλύτερο θύμα του δεύτερου ματς, καθώς αυτός ήταν που χτυπήθηκε περισσότερο. Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε σχεδόν τον... σακάτεψε και τελικά προέκυψαν σπασμένα δόντια, σπασμένα δάκτυλα και μελανιές παντού. Το χαμόγελό του πάντως, ήταν ξεχωριστό. 

Η Παρτίζαν λοιπόν, έκανε το 2-0, αλλά μέχρι να γίνει το τρίτο παιχνίδι της σειράς, που είναι προγραμματισμένο για τις 2 Μαϊου, αναμένονται οι αποφάσεις της Euroleague, που μελετά τα επεισόδια και όπως ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση, εντός της Παρασκευής (28/4) θα δώσει απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.  

Μέχρι τότε, όμως οι φίλαθλοι της Παρτίζαν συνεχίζουν τα πανηγύρια, αλλά οι παίκτες του Ομπράντοβιτς καλούνται να συνέλθουν και να επικεντρωθούν στον στόχο τους, μιας και τα δύο βήματα που χρειάζονταν έγιναν. Αλλά απαιτείται και ένα τρίτο για να ολοκληρωθεί η μεγάλη πρόκριση στο Final Four του Κάουνας, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Μαϊου.