Η κοπέλα του Γιαμπουσέλε μπήκε στο γήπεδο για να τον τραβήξει από τα επεισόδια (vid)

Η κοπέλα του Γιαμπουσέλε μπήκε στο γήπεδο για να τον τραβήξει από τα επεισόδια (vid)

Sportal newsroom 00:23 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 28.04.2023

Ο Γιαμπουσέλε έπαιζε ξύλο σαν... οδοστρωτήρας, έριξε στο έδαφος τον Έξουμ και «επιστρατεύτηκε» η κοπέλα του για να τον ηρεμήσει.

Απίστευτα πράγματα στη Μαδρίτη και πρωτοφανές ξύλο μεταξύ των παικτών της Ρεάλ και της Παρτιζάν. Με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, αφού όλοι οι παίκτες πλην του Ρούντι Φερνάντες αποβλήθηκαν με αποβολή.

Το ματς το πήρε η Παρτιζάν με το 95-80 που ήταν το σκορ έως το 38' όταν και έγινε όλη η φασαρία. Στο παρκέ επικράτησε πανδαιμόνιο μεταξύ των παικτών και πλέον αναμένεται να δούμε τις αποφάσεις, με πολλούς παίκτες να απειλούνται με βαριά καμπάνα, ενώ άλλοι όπως ο Έξουμ έχουν τραυματιστεί.

Αυτός που έκανε αδιανόητη επίθεση σε αντίπαλο ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νιγηριανός φόργουορντ με μια κίνηση ελληνορωμαϊκής ξάπλωσε στο έδαφος τον Έξουμ, σε μια ενέργεια που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά στον παίκτη της Παρτιζάν.

Ο Γιαμπουσέλε μπήκε σαν... οδοστρωτήρας στο παρκέ για να λάβει μέρος στο ξύλο που έπεφτε, με αποτέλεσμα να μπει μέσα η κοπέλα του προκειμένου να τον ηρεμήσει και να τον οδηγήσει προς τα αποδυτήρια για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Δείτε το βίντεο: