Γιατί δεν τελείωσε το Ρεαλ - Παρτιζαν: Αποβλήθηκαν 23 από τους 24 παίκτες!

Σύρραξη στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν

i

ss

Γιατί δεν τελείωσε το Ρεαλ - Παρτιζαν: Αποβλήθηκαν 23 από τους 24 παίκτες!

Sportal newsroom 00:19 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 28.04.2023

Τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στη Μαδρίτη και στον αγώνα της Ρεάλ με την Παρτίζαν, ανάγκασαν τους διαιτητές της αναμέτρησης να διακόψουν τον αγώνα, αφού οι μοναδικοί παίκτες που καταγράφηκε ότι δε συμμετείχαν στα επεισόδια ήταν ο Πουαριέ!

Τα πρωτοφανή επεισόδια στη Μαδρίτη ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ και της Παρτίζαν, ανάγκασαν τους διαιτητές της αναμέτρησης να διακόψουν τον αγώνα. 

«Βασιλιάς» στη Μαδρίτη ο Ομπράντοβιτς σε ματς με πρωτοφανή επεισόδια για το επίπεδο της Euroleague
EUROLEAGUE

00:07 - 28.04.2023

«Βασιλιάς» στη Μαδρίτη ο Ομπράντοβιτς σε ματς με πρωτοφανή επεισόδια για το επίπεδο της Euroleague

Η Παρτίζαν ήταν διαστημική ξανά μέσα στη Μαδρίτη, πήρε δεύτερη νίκη επί της Ρεάλ με 95-80 σε αγώνα που δεν τελείωσε ποτέ λόγω μαζικής σύρραξης των παικτών και πλέον ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να σφραγίσει την πρόκριση για το Final 4 στη Stark Arena.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν «μαλλιά -κουβάρια» και επιδόθηκαν σε επίδειξη πολεμικών τεχνών, με τον Γιαμπουσέλε να κλέβει την παράσταση, αφού ήταν πραγματικός... οδοστρωτήρας που παρέσυρε όποιον βρήκε στο διάβα του!

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε από ένα σκληρό φάουλ του Γιουλ στον Πάντερ. Προηγουμένος ο Αμερικάνος των Σέρβων, έκανε γκριμάτσες στη  «σημαία» των Μαδριλένων. Περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη ο Γιουλ τον χτύπησε με δύναμη και το κακό δεν άργησε να συμβεί: 

Οι παίκτες των δύο ομάδων με μοναδική εξαίρεση τον Πουαριέ πιάστηκαν στα χέρια και από τύχη δε μιλάμε τώρα για σοβαρούς τραυματισμούς. 

Ο Γιαμπουσέλε κόντεψε να αφήσει στον τόπο τον Έξουμ, αφού με μια λαβή που θύμισε τις παλιές καλές εποχές του κατς, τον πέταξε στο παρκέ ανάποδα. Στο ίδιο... τέμπο και ο Λεσόρ με μια πολεμική λαβή τσάκισε τον Μούσα, την ώρα που στο κέντρο του παρκέ έπαιζαν ξύλο όλοι με όλους!

Από τη στιγμή που όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στη σύρραξη, οι διαιτητές αναγκαστικά διέκοψαν τον αγώνα, αφού για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουν αποβληθεί 11 παίκτες από κάθε ομάδα γιατί ένα παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί και 2 εναντίον 2 για να γίνεται η επαναφορά.