Μεγάλη δυσαρέσκεια για Μπέικον στον Παναθηναϊκό - Προς την έξοδο ο Αμερικανός

Ντουέιν Μπέικον

i

© Intime

Μεγάλη δυσαρέσκεια για Μπέικον στον Παναθηναϊκό - Προς την έξοδο ο Αμερικανός

Ηλίας Λαλιώτης 20:46 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 27.04.2023

Το κλίμα για τον Ντουέιν Μπέικον στον Παναθηναϊκό είναι πολύ βαρύ μετά το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και δεν αποκλείεται μέχρι και η λύση του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά των playoffs της Basket League, κάνοντας άνετα το 2-0 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, ωστόσο, η συνέχεια για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη ίσως τη βρει με μια λύση λιγότερη.

Κι αυτό γιατί το κλίμα για τον Ντουέιν Μπέικον είναι πολύ βαρύ στις τάξεις του Τριφυλλιού. Το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύ πιο σοβαρό από το πρώτο πριν από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αταμάν έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις βλέποντας και τα playoffs

Ο Αταμάν έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις βλέποντας και τα playoffs

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά των playoffs της Basket League και τη δουλειά που έχει μπροστά του ο Εργκίν Αταμάν, πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση για τη νέα σεζόν.

Η τιμωρία του είναι δεδομένη και στον Παναθηναϊκό δεν θα αρκεστούν στον αποκλεισμό του από την αποστολή για το παιχνίδι της Ρόδου. Αυτή τη στιγμή επεξεργάζονται όλα τα δεδομένα, ωστόσο, στο τραπέζι υπάρχει και το ενδεχόμενο της λύσης συμβολαίου, με τον Χρήστο Σερέλη να έχει την τελική απόφαση.

Άλλωστε, στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Μπέικον όταν αποκτήθηκε από τους «πράσινους», υπήρχαν ρήτρες σχετικές με τη συμπεριφορά του και θέματα πειθαρχίας, που μπορεί πλέον να ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός, μετά και το τελευταίο περιστατικό στην προπόνηση της περασμένης τρίτης στο ΟΑΚΑ.