Ο Μπέικον υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα -  Εκτός αποστολής με Κολοσσό

Ντουέιν Μπέικον

i

© Intime

Ο Μπέικον υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα - Εκτός αποστολής με Κολοσσό

Ηλίας Λαλιώτης 18:21 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 25.04.2023

Ο Ντουέιν Μπέικον υπέπεσε σε νέο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στη προπόνηση της Τρίτης (25/4) και έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο αγώνα των playoffs της Basket League κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο (26/4, 15:45).

Ο Χρήστος Σερέλης άφησε εκτός αποστολής τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος υπέπεσε σε νέο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στη τελευταία προπόνηση της Τρίτης (25/4) και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αμερικανός φόργουορντ δημιουργεί πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε γίνει τον περασμένη Μάρτιο, στην προπόνηση που είχαν κάνει οι «πράσινοι» στο Μονακό, πριν την επιστροφή στην Αθήνα και μια μέρα πριν από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Δίνει μάχη για Καμπάτσο, κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με Αταμάν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:57 - 25.04.2023

Παναθηναϊκός: Δίνει μάχη για Καμπάτσο, κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αλλά ταυτόχρονα «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, παίζοντας τα ρέστα του για τον Φακούντο Καμπάτσο - Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα για προγραμματισμένο ραντεβού με τον Εργκίν Αταμάν.

Από εκεί και πέρα, ο Πάρις Λι συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και θα ακολουθήσει την αποστολή για τη Ρόδο, ωστόσο η συμμετοχή του θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή.

Αναμένεται, πλέον, να δούμε πως θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του Μπέικον, καθώς θυμίζουμε πως στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αμερικανός, είχαν μπει δικλείδες ασφαλείας από το Τριφύλλι σε περίπτωση κακής εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς.