Η κίνηση της χρονιάς από μικρό φίλο του Παναθηναϊκού - Συγκινήθηκε ο Πάρις Λι (pic)

Πάρις Λι

i

Πάρις Λι / © Intime

Η κίνηση της χρονιάς από μικρό φίλο του Παναθηναϊκού - Συγκινήθηκε ο Πάρις Λι (pic)

Ηλίας Λαλιώτης 17:11 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 24.04.2023

Ένα από τα πιο όμορφα περιστατικά της σεζόν έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστές έναν μικρό φίλαθλο του Παναθηναϊκού και τον Πάρις Λι.

Το πραγματικο νόημα του να είσαι φίλαθλος μιας ομάδας, να την ακολουθείς και να είσαι δίπλα της «στις χαρές και τις λύπες» θύμισε σε όλους ένας 13χρονος μαθητής.

Ο μικρός Βαγγέλης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ με την οικογένειά του το περασμένο Σάββατο (22/4) για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό για τα play offs της Basket League.

Πέρα από την αγαπημένη του ομάδα, ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά και τον αγαπημένο του παίκτη φέτος, τον Πάρις Λι. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια για έναν ιδιαίτερο λόγο.

Ήθελε να δώσει στον Αμερικανό ένα δώρο για τα πρόσφατα γενέθλιά του (στις 20 Απριλίου έκλεισε τα 28). Αφού τράβηξε πολλές φωτογραφίες και υπέγραψε αυτόγραφα για τον υπόλοιπο κόσμο που περίμενε να δει από κοντά παίκτες του Παναθηναϊκού ο Βαγγέλης τον πλησίασε και του έδωσε τα δώρα του. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μπάσκετ και μια ζωγραφιά.

Ο Πάρις Λι, σαστισμένος αρχικά, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την ιδιαίτερη κίνηση του μικρού φιλάθλου και τον ευχαρίστησε καμιά δεκαριά φορές μέχρι να μπει στο αμάξι του. Μάλιστα, ο 13χρονος Βαγγέλης εξηγώντας μας αυτή την πρωτοβουλία, έδωσε το καλύτερο παράδειγμα.

«Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και δίνει συνέχεια δώρα στον κόσμο. Είχε δώσει και τα παπούτσια του. Ήθελα να του δώσω εγώ αυτή τη φορά ένα δώρο για να τον ευχαριστήσω για τις χαρές που μας δίνει όταν αγωνίζεται. Περνάμε ωραία κάθε φορά στο γήπεδο και ήθελα να του πω ευχαριστώ», ήταν τα υπέροχα λόγια του.