Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στα γκαρντ, αμφίβολος ο Πάρις Λι για Κολοσσό

Ο Πάρις Λι

i

©Intime

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στα γκαρντ, αμφίβολος ο Πάρις Λι για Κολοσσό

Ηλίας Λαλιώτης 15:19 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 24.04.2023

Ο Πάρις Λι δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (24/4) και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να πάει στη Ρόδο για το δεύτερο παιχνίδι των playoffs με τον Κολοσσό μόνο με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη δεύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς των playoffs κόντρα στον Κολοσσό.

Ο Πάρις Λι δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (24/4) καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο από το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός είχε αποχωρήσει από το γήπεδο κουτσαίνοντας, όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportal και πλέον η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (25/4) πριν από την αναχώρηση για τη Ρόδο.

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ΟΑΚΑ ο Λι - Τι είπε στους φιλάθλους που τρόμαξαν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:00 - 23.04.2023

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ΟΑΚΑ ο Λι - Τι είπε στους φιλάθλους που τρόμαξαν

Ο Πάρις Λι φάνηκε να χτυπάει κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Κολοσσός, συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά αργότερα αποχώρησε από το ΟΑΚΑ χωρίς να πατάει καθόλου καλά το πόδι του.

Στον Παναθηναϊκό ποντάρουν στο γεγονός ότι ο Λι δείχνει βελτίωση σε σχέση με την κατάστασή του το Σάββατο μετά τον αγώνα και τη θέληση που έχει ο ίδιος για να αγωνιστεί, ωστόσο δεν θα ρισκάρουν ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Αν ο Αμερικανός απουσιάσει καταλαβαίνει κανείς πως ο Χρήστος Σερέλης θα μείνει μόνο με έναν point guard, τον Λευτέρη Μποχωρίδη, καθώς ο Νέιτ Ουόλτερς έχει κοπεί από την εξάδα των ξένων, με τον Ματέους Πονίτκα να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο.

Παράλληλα, από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο και οι πρωταθλητές με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκούμ Σαμοντούροβ και Αβδάλας.