Πήρε θέση ο Μπέικον μετά την τιμωρία του - «Mε έχουν παρεξηγήσει τόσο πολύ που δεν βγάζει νόημα» (vid)

Ντουέιν Μπέικον

i

© Intime

Πήρε θέση ο Μπέικον μετά την τιμωρία του - «Mε έχουν παρεξηγήσει τόσο πολύ που δεν βγάζει νόημα» (vid)

Sportal newsroom 22:38 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 25.04.2023

Ο Ντουέιν Μπέικον έστειλε μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαρισμού στο instagram μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του Ντουέιν Μπέικον, στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με τον Κολοσσό για τα playoffs της Basket League, τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς της Ρόδου.  

Ο Αμερικανός φόργουορντ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στο instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, δηλώνοντας... παρεξηγημένος, ενώ τονίζει πως η δουλειά του φαίνεται.

Παναθηναϊκός: Δίνει μάχη για Καμπάτσο, κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με Αταμάν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:57 - 25.04.2023

Παναθηναϊκός: Δίνει μάχη για Καμπάτσο, κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αλλά ταυτόχρονα «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, παίζοντας τα ρέστα του για τον Φακούντο Καμπάτσο - Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα για προγραμματισμένο ραντεβού με τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο Μπέικον, στην οποία περιλαμβάνεται κι ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό:

«Mε έχουν παρεξηγήσει τόσο πολύ που δεν βγάζει νόημα. Όμως ορκίζομαι ότι όλα αφορούν τη δουλειά. Κάθε φορά που μπαίνω ανάμεσα στις γραμμές, η θέληση που έχω για να κερδίσω είναι εκεί. Η δουλειά που κάνω είναι εκεί. Δεν θα τους αφήσω να με κοροϊδέψουν για να πιστέψω ότι δεν αξίζει τα χτυπήματα και τις μελανιές. Έχει προκληθεί αρκετός πόνος σε κάτι που πραγματικά αγαπώ να κάνω. Να μείνετε ευλογημένοι. Η δουλειά είναι πραγματικά εκεί».