Οι Κλάιμπερν και ΜακΚόλουμ απορούν: «Πως θα πάει τώρα η Ρεάλ στο Βελιγράδι; Καλύτερα να μην βγουν από το ξενοδοχείο»

Ουίλ Κλάιμπερν

i

© Intime

Οι Κλάιμπερν και ΜακΚόλουμ απορούν: «Πως θα πάει τώρα η Ρεάλ στο Βελιγράδι; Καλύτερα να μην βγουν από το ξενοδοχείο»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:40 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 28.04.2023

Ο Ουίλ Κλάιμπερν της Αναντολού Εφές και ο Έρικ ΜακΚόλουμ της Καρσίγιακα άνοιξαν μία online συζήτηση μετά το δεύτερο ματς της Μαδρίτης και τα επεισόδια ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεάλ. Κατέληξαν πως πιστεύουν ότι θα γίνει... χαμός στο Βελιγράδι.

Παρατηρώντας από απόσταση τα πράγματα, μιας και η Αναντολού Εφές αποκλείστηκε από τα play offs της Euroleague, o Ουίλ Κλάιμπερν έβλεπε από την άνεση του σπιτιού του τον δεύτερο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν. 

Έμεινε κι αυτός με το στόμα ανοιχτό όταν είδε πως εξελίχθηκε η κατάσταση που ξεκίνησε με ένα σκληρό φάουλ του Σέρχιο Γιουλ στον Κέβιν Πάντερ, λίγο πριν ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε αρχίσει τα επιθετικά χτυπήματα προς πάσα κατεύθυνση, αλλά κυρίως στον Ντάντε Έξουμ. Η Euroleague θα αναλάβει δράση και θα πάρει αποφάσεις. Θα μοιράσει ποινές, αποκλεισμούς και γενικώς όπως ενημέρωσε θα ανακοινώσει τα καθέκαστα εντός της Παρασκευής (28/4). 

Μέχρι τότε, το θέμα συζήτησης ανάμεσα σε παίκτες με γνώση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, του τι εστί Ρεάλ, αλλά και τι συμβαίνει Παρτίζαν και Βελιγράδι αναρωτιούνται τι μπορεί να γίνει όταν οι Μαδριλένοι ταξιδέψουν στη Σερβία για το τρίτο παιχνίδι της σειράς -κι ενώ οι Παρτίζαν προηγείται ήδη 2-0. 

Ο Κλάιμπερν αυτό που είχε να πει ήταν πως «Αποκλείεται να θέλουν να πάνε στο Βελιγράδι», αναφερόμενος φυσικά στους παίκτες της ισπανικής ομάδας και απαντώντας στον συμπατριώτη του και γκαρντ της Καρσίγιακα Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος έγραψε στο twitter πως «Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν θα πάνε στη Σερβία καλύτερα να μην βγουν από το ξενοδοχείο». 

Στη συζήτηση πήρε μέρος και ο Βόσνιος NBAer, Γιουσούφ Νούρκιτς των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπέιζερς, ο οποίος απάντησε στον ΜακΚόλουμ με... υπονοούμενο. «Δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Οι φίλαθλοι της Παρτίζαν έχουν... επίπεδο», έγραψε. Τα emoji βέβαια, μας κάνουν να αμφιβάλουμε αν το εννοεί, αλλά πολύ σοβαρά κατέληξε στο ότι «ελπίζω να μην έχει χτυπήσει κανένας σοβαρά, ήταν μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση».