Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

Παπανικολάου - Ντόρσεϊ

i

Παπανικολάου - Ντόρσεϊ/ ©Intime

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (28/4,21:30) στο Game 2 των play offs της Euroleague και θέλει να κάνει το 2-0 στην έδρα του και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 του Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Παρασκευής (28/4, Novasports Prime) στο Game 2 των play offs της Euroleague

Μοναδικός στόχος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα το 2-0 στη σειρά που θα της δώσει μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει των αγώνων στην Κωνσταντινούπολη και θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 του Κάουνας

O Έλληνας προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης δεν υπολογίζει τους Νεμάνια Μπιέλιτσα και Ντέβιν Μπούκερ. Ο Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος ήταν αμφίβολος αγωνίστηκε κανονικά στο Game 1, ενώ ο Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος δεν έπαιξε το βράδυ της Τετάρτης (26/4), έχει αρκετές πιθανότητες να δηλώσει παρών.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρ με 79-68 μετά το φοβερό κρεσέντο του Αϊζάια Κάνααν και τη νέα ολοκληρωτική εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ. Φυσικά στο αποψινό ματς υπάρχει sold out στο φαληρικό παλέ, με τους φίλους των Πειραιωτών να δίνουν τον δικό τους... παλμό για το μεγάλο προβάδισμα του 2-0.

Ο Κάνααν απάντησε στο Sportal για το ξέσπασμα του Μπαρτζώκα όταν δεν έπαιξε άμυνα: «Εντάξει είχε μείνει πόσο; Ένα δευτερόλεπτο;» (vid)
EUROLEAGUE

18:37 - 27.04.2023

Ο Κάνααν απάντησε στο Sportal για το ξέσπασμα του Μπαρτζώκα όταν δεν έπαιξε άμυνα: «Εντάξει είχε μείνει πόσο; Ένα δευτερόλεπτο;» (vid)

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε μπροστά στην κάμερα του Sportal για την σπουδαία εμφάνισή του στο Game 1 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και όχι μόνο!

«Τελείωσε το πρώτο ματς, κοιτάμε το αυριανό ματς. Κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό. Το πρώτο ματς έχει τον κίνδυνο του να υπερασπιστείς την έδρα σου, αλλά θεωρώ το ίδιο ισχύει και στο αυριανό. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση, ενέργεια και αποφασιστικότητα στην άμυνα. Μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο στην άμυνα και να κάνουμε το 2-0», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για την αποψινή «μάχη». 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε μεταξύ άλλων για το δεύτερο ματς με τη Φενέρ: «Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Κερδίσαμε το πρώτο ματς και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο. Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συστήματα σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40’ παιχνίδια, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο».