Γκουντάιτις: «Δεν ξέρω γιατί χάσαμε από τη Φενέρ»
i

© Intime

Γκουντάιτις: «Δεν ξέρω γιατί χάσαμε από τη Φενέρ»

Sportal newsroom 16:22 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 12.01.2023

Τί είπε ο Αρτούρας Γκουντάιτις για τον αυριανό (13/1) αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στη διοργάνωση.

O Aρτούρας Γκουντάιτις μίλησε για τον αυριανό (13/1) αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, αναλύοντας τους λόγους της ήττα από τη Φενέρ αλλά και το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να επιστρέψει στις νίκες.

Ο σέντερ των «πρασίνων» εκπροσώπησε τους την πλευρά των παικτών στη media day ενόψει του αγώνα και αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους της ήττας από την Φενέρμπαχτσε:

«Είναι δύσκολο να πω γιατί δεν κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά μερικές φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Στο τελευταίο λεπτό δεν παίξαμε έξυπνα και χαρίσαμε τη νίκη. Αλλά υπάρχουν θετικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι και να δούμε το αυριανό παιχνίδι».

Για το ματς με την Μακάμπι, ο Λιθουανός είπε: «Παίζουν με ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλάζουν πολλές άμυνες, έχουν πολλούς σούπερ αθλητικούς παίκτες και καλούς γκαρντ. Το κλειδί θα είναι το ίδιο, να παλέψουμε όπως με την Φενέρμπαχτσε και να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Για τις έξι σερί ήττες του Παναθηναϊκού και το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον απάντησε: «Πολλές καλές ομάδες έχουν αρνητικά σερί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι και εμείς. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί δεν γίνεται να παίξεις αυτό το παιχνίδι αν είσαι απαισιόδοξος. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο προκειμένου να δείξουμε κάτι».