Αλλαγή πλεύσης για την Γκραν Κανάρια: Βρήκε χορηγό και το ξανασκέφτεται για Euroleague

Αλλαγή πλεύσης για την Γκραν Κανάρια: Βρήκε χορηγό και το ξανασκέφτεται για Euroleague

Sportal newsroom 13:09 - 25.05.2023

Μια ευχάριστη εξέλιξη για την Γκραν Κανάρια ανοίγει το δρόμο για την δεύτερη συμμετοχή της ομάδας στην Euroleague, καθώς οι διοικούντες την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά έφτασαν σε πολυετή συμφωνία με μεγάλο χορηγό.

Στο Eurocup της σεζόν 2022-23 η Γκραν Κανάρια κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα, επικρατώντας της Τουρκ Τέλεκομ στον μεγάλο τελικό, σε μια εξέλιξη που της έδωσε το εισιτήριο για την Euroleague της σεζόν 2023-24, για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά όμως κάθε άλλο παρά έτοιμη για την συμμετοχή της στη διοργάνωση έδειχνε. Το πιεσμένο πρόγραμμα, σε συνδυασμό με την αδυναμία εύρεσης οικονομικών πόρων έκαναν δύσκολο το εγχείρημα για την ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς.

Η λύση όμως βρέθηκε. Όπως αναφέρει η tiempo de Canarias οι διοικούντες την Γκραν Κανάρια έφτασαν συμφωνία με την εταιρία Dreamland Studios Canarias, με το deal να έχει διάρκεια έξι ετών και να δίνει στην ομάδα την οικονομική σταθερότητα που αναζητούσε για το μέλλον της. Μάλιστα η Γκραν Κανάρια βρισκόταν σε διαδικασία επαφών με την εταιρία αυτή τους τελευταίους δύο μήνες, με την συμφωνία να δίνει τεράστια ανάσα.

Όπως είναι φυσικό με την εξέλιξη αυτή στην ομάδα κάνουν δεύτερες σκέψεις και για τη συμμετοχή στην Euroleague της νέας σεζόν, παλεύοντας με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για ακόμα μια σεζόν.