Γκραντ: «Βλέπω στο Final 4 να πηγαίνουν οι Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και Μονακό»

Τζέριαν Γκραντ

i

©intime

Γκραντ: «Βλέπω στο Final 4 να πηγαίνουν οι Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και Μονακό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:44 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 20.03.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ έκανε το δικό του σχόλιο για όσα έχει βιώσει μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να προβλέψει τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 4 της Euroleague.

Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Stark Arena του Βελιγραδίου! Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, του Γιάννη Σφαιρόπουλου και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης, 4 «στροφές» πριν από το τέλος της regular season.

Η ομάδα του Αταμάν προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για την 29η αγωνιστική και θέλει να ξεκινήσει την τελευταία «διαβολοβδομάδα» της φετινής σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες πριν την σπουδαία αναμέτρηση στη «Mozzart Sport», ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους», αλλά και για τον στόχο του Final 4.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

Για τον αποψινό αγώνα: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κανένας αγώνας στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολος και καμία ομάδα δεν θα μας χαρίσει τη νίκη… έτσι. Ειδικά μια ομάδα όπως ο Ερυθρός Αστέρας που παίζει σε αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν έχουν να χάσουν κάτι, σε αντίθεση με μας και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε να δώσουμε το 100%».

Για την πορεία του Ερυθρού Αστέρα: «Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, είχαν και κάποια προβλήματα τραυματισμών, άλλαξαν προπονητή και έκαναν κάποιες προσαρμογές. Με όλα αυτά μαζί δεν είναι εύκολο να πετύχεις, είναι δύσκολο».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Είναι ωραίο για μένα γιατί δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να παίξεις στα playoffs. Έχουμε δείξει την ποιότητά μας ως τώρα, αλλά τις επόμενες μέρες, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τι είδους ομάδα πραγματικά είμαστε. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τις προβλέψεις του για το Final 4: «Η σεζόν είναι φανταστική ως τώρα, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και όλες οι ομάδες παίζουν για τη νίκη, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Θα υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος, αλλά βλέπω στο Final 4 να πηγαίνουν η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός, η Φενέρμπαχτσε και η Μονακό».

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός AKTOR live streaming
EUROLEAGUE

09:58 - 20.03.2024

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός AKTOR live streaming

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στην Stark Arena έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την 30η αγωνιστική της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Για τη δική του παρουσία στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ό,τι χρειαζόμουν, να βρω μια ομάδα στην οποία ο προπονητής και οι φίλαθλοι πιστεύουν σε μένα. Ήξερα και πριν τι μπορούσα να κάνω, απλώς ήθελα το κατάλληλο περιβάλλον για να το δείξω. Στην Αθήνα βρήκα αυτό που είχα ανάγκη, ο Παναθηναϊκός μού έδωσε την ευκαιρία και όπως βλέπετε τα πράγματα μέχρι τώρα πάνε καλά και για τις δύο πλευρές».