Γκραντ στο Sportal: «Δύσκολο να σταματήσεις τον Τζέιμς, ήταν ομαδική προσπάθεια»

Sportal newsroom 23:36 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 11.01.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στην κάμερα του Sportal για τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Μονακο και τόνισε πως άπαντες έδειξαν τι μπορούμε να κάνουν τη φετινή σεζόν.

H «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό AKTOR με ακόμα μια άνετη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Μονακό. Ο Τζέριαν Γκραντ έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πως μπορεί να δώσει λύσεις στο «τριφύλλι» σε άμυνα και επίθεση και μιλώντας στην κάμερα του Sportal και την εκπομπή Sportal Euroleague Show αναφέρθηκε στα αίτια της νίκης, αλλά και την βελτίωση που δείχνει η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι.

Όσα είπε ο Τζέριαν Γκραντ στο Sportal Euroleague Show:

«Νιώθουμε καλά. Είχαμε 2 δύκσολες εβδομάδες με διαδοχικά παιχνίδια. Ήταν ομαδική προσπαθεια και τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά.

Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα σε 2 από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο. Κάναμε ομαδική δουλειά και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Η αυτοπεποίθηση έρχεται από τους συμπαίκτες και την ομάδα. Είναι κάτι που με βοηθάει και εμένα και μου δίνει ώθηση για να πάω ακόμα καλύτερα.

Γινόμαστε όλο και καλύτεροι όσο προχωράει η σεζόν. Παίρνουμε μεγάλες νίκες Όλοι ξέρουμε τι στόχους έχουμε θέσει και προσπαθούμε να τους πετύχουμε».

Γκραντ στο Sportal: «Δύσκολο να σταματήσεις τον Τζέιμς, ήταν ομαδική προσπάθεια»