Ο Λεσόρ στην καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με 4 ρεκόρ!

Ματίας Λεσόρ

i

© Intime

Ο Λεσόρ στην καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με 4 ρεκόρ!

Ηλίας Λαλιώτης 23:14 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 11.01.2024

Ο Ματίας Λεσόρ διέλυσε την στατιστική στο ματς του Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στη Μονακό, πραγματοποιώντας ρεκόρ καριέρας στην Euroleague!

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε μυθική εμφάνιση απέναντι στη Μονακό, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR να σημειώνει ρεκόρ καριέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση! 

Η στατιστική του Ματίας Λεσόρ ήταν πραγματικά μυθική, με τον Γάλλο να μετράει 23 πόντους με 9/10 δίποντα, 5/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 42 στην αξιολόγηση! 

Έχουμε λοιπόν 4 ρεκόρ καριέρας! Τα 9 εύστοχα δίποντα είναι η κορυφαία επίδοση της καριέρας του, ενώ το ίδιο ισχύει για τις 5 ασίστ και τους 42 βαθμούς στο PIR, ενώ με τους 23 πόντους ισοφάρισε την κορυφαία του επίδοση, η οποία ήταν επίσης με τον Παναθηναϊκό, όταν και είχε 23 απέναντι στην Μπασκόνια

Sportal Euroleague Show: Είδε τον ουρανό σφοντύλι η Μονακό στο ΟΑΚΑ από τον ισοπεδωτικό Παναθηναϊκό!
SPORTAL ORIGINALS

23:07 - 11.01.2024

Sportal Euroleague Show: Είδε τον ουρανό σφοντύλι η Μονακό στο ΟΑΚΑ από τον ισοπεδωτικό Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 88-63 της Μονακό για την 21η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η εκπομπή Sportal Euroleague Show αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης μετέφερε όλο το ρεπορτάζ, με ζωντανές συνδέσεις από το ΟΑΚΑ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές. Όλη η δράση της Πέμπτης και τα επίσημα highlights των αγώνων. Παρουσιάζουν οι Παύλος Κουστέρης και Κώστας Σωτηρίου. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο Άγγελος Τσίκληρας.

🔴Παναθηναϊκός - Μονακό 88-63: Τυφώνας Λεσόρ και αποθέωση στο ΟΑΚΑ! - Sportal Euroleague Show