Χειροκροτήθηκε ο Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ - Με την ίδια... ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Χειροκροτήθηκε ο Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ - Με την ίδια... ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 20:22 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 11.01.2024

Με την ίδια συνταγή με αυτή κόντρα στην Αναντολού Εφές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει χωρίς ανάσα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και δύο μέρες μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές υποδέχεται απόψε (21:15) τη Μονακό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Το Τριφύλλι θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του μετά από τις επιτυχίες με τους Τούρκους, αλλά και τη Βαλένθια και να κλείσει ιδανικά μια ακόμα «διαβολοβδομάδα». Σε αυτή την προσπάθεια, βέβαια, δεν λείπουν τα προβλήματα με τους Λούκα Βιλντόζα, Ιωάννη Παπαπέτρου και Λευτέρη Μαντζούκα να απουσιάζουν για έναν ακόμα αγώνα.

Εκτός είναι και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, με αποτέλεσμα ο Εργκίν Αταμάν να παρατάσει τον Παναθηναϊκό AKTOR με ενδεκάδα για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή του Τριφυλλιού: Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ.

Χειροκροτήθηκε ο Τζέιμς, αποθέωση για Γκριγκόνις

Κατά την πρώτη είσοδό του  στο παρκέ για τα σουτάκια προθέρμανσης ο Μάικ Τζέιμς χειροκροτήθηκε από την πλειοψηφία του κόσμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο ΟΑΚΑ (υπήρχαν κάποιες μεμονωμένες αποδοκιμασίες), ενώ λίγο μετά έκανε την εμφάνισή του ο Μάριους Γκριγκόνις. Η υποδόχη ήταν η πιο αποθεωτική που έχει ζήσει ο Λιθουανός στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάτι λογικό με τις φοβερές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος. 

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης