Η ΑΕΚ BETSSON BC φτάνει σε νίκες και ανακαλύπτει τις χάρες της Πολωνίας

Η ΑΕΚ BETSSON BC φτάνει σε νίκες και ανακαλύπτει τις χάρες της Πολωνίας

Χρήστος Τσάλτας 15:00 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 05.12.2023

Η ομάδα μας ΑΕΚ BETSSON BC πέτυχε εντυπωσιακές νίκες επί της Κινγκ Στσέτσιν στο πλαίσιο του FIBA Basketball Champions League, τόσο σε εκτός έδρας αγώνα στο Στσετσίν όσο και στην έδρα μας στην Αθήνα. Αλλά αυτές δεν ήταν μόνο αθλητικές επιτυχίες!

Αυτοί οι αγώνες ήταν επίσης μια ευκαιρία να ανακαλύψουν άπαντες τις χάρες της Πολωνίας και του Στσετσίν.

Το Στσετσίν, τοποθετημένο κατά μήκος του όμορφου ποταμού Όντερ, είναι μια πόλη πλούσια σε ιστορία, γοητευτική με την μοντερνιστική αρχιτεκτονική και την πολιτιστική της ζωντάνια. Μια βόλτα στο νησί Łasztownia ή μια επίσκεψη στο Κάστρο των Δουκών της Πομερανίας είναι μερικές μόνο από τις αξιοθέατα που προσφέρει αυτός ο τόπος. Από την πλευρά της γαστρονομίας, η Πολωνία μας ενθουσιάζει με τοπικές γεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου paprykarz szczeciński.

Γνωστή για την φιλοξενία και την πολιτιστική της ποικιλομορφία, η Πολωνία είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ένα ευρωπαϊκό ταξίδι. Από τους ιστορικούς δρόμους της Κρακοβίας, μέσα από τα ερείπια της ανασυγκροτημένης Βαρσοβίας, μέχρι την παράκτια πόλη του Γκντανσκ, όπου η ιστορία συναντά τη σύγχρονη εποχή, η Πολωνία προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

Οι νίκες της ΑΕΚ BETSSON BC δεν είναι μόνο αθλητική επιτυχία, αλλά και πρόσκληση για εξερεύνηση νέων τόπων. Η Πολωνία, με την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τις γεύσεις της, αποτελεί έναν υπέροχο ευρωπαϊκό τουριστικό προορισμό που αξίζει σίγουρα την προσοχή.