Επιστροφή στην 12άδα για τον Καμπενγκέλε στην ΑΕΚ

Μφιόντου Καμπενγκέλε

Επιστροφή στην 12άδα για τον Καμπενγκέλε στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 18:45 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 08.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει την Κινγκ Στσέτσιν με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε να επιστρέφει στην 12άδα και την Ένωση να έχει ξανά πλήρες ρόστερ.

Στη Netto Arena η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει την Κινγκ Στσέτσιν με στόχο το 3Χ3 στην φάση των ομίλων του BCL και σε αυτή την προσπάθεια ο Ζοάν Πλάθα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αυτό γιατί ο Μφιόντου Καμπενγκέλε φωνάζει και πάλι «παρών» σε παιχνίδι της ομάδας του, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Καναδός σέντερ ξεπέρασε πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, ανέβασε στροφές την Τρίτη, στην προπόνηση επί πολωνικού εδάφους και ο Ισπανός προπονητής τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Πολωνίας. Ο πρώην άσος των Καβαλίερς και των Σέλτικς αναμένεται να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής, δίνοντας όγκο και σκληράδα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Μάλιστα η ΑΕΚ Betsson θα παραταχθεί πάνοπλη στην αναμέτρηση, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, κάτι που είχε να συμβεί από την πρεμιέρα της διοργάνωσης, απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ, στο κλειστό των Λιοσίων.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Φλιώνης, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, ΜάκΛεμορ, Κουζέλογλου, Καμπενγκέλε, ΜακΡέι.